9 melengető leves kolbásszal és tejföllel gazdagítva

Vészeld át a kora tavaszi, hűvösebb napokat forró levesekkel. Ezúttal olyan fogásokat hoztunk, amiben a kolbász és a tejföl is szerepet kap.

  1. 1.

    Kolbászos leves Glaser konyhájából

  2. 2.

    Gazdag tarhonyaleves

  3. 3.

    Jókai-bableves Gundel alapján

  4. 4.

    Tejfölös krumplileves kolbásszal

  5. 5.

    Kolbászos krumpligombóc-leves

  6. 6.

    Tejfölös karfiolleves krumplival

  7. 7.

    Kolbászos-zelleres krumplileves

  8. 8.

    Burgonyaleves kolbászchipsszel

  9. 9.

    Bableves csülökkel és kolbásszal

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek