9 fenségesen finom, gyönyörű töltött hús az adventi asztalra

Csirke, sertés vagy pulyka? Nehéz a választás, ezért mi most mindegyikből hoztunk pár receptet, méghozzá fergeteges töltött változatokat!

  1. 1.

    Baconbe tekert pulykamell borban

  2. 2.

    Aszalt szilvával töltött csirkecomb

  3. 3.

    Mozzarellás-lilahagymás töltött sertéscomb

  4. 4.

    Toszkán göngyölt hús

  5. 5.

    Karácsonyi töltött pulykamell, zelleres krumplipürével

  6. 6.

    Zöldséges-májas töltött dagadó

  7. 7.

    Rozmaringos hagymával töltött csirke

  8. 8.

    Főtt tojással és füstölt tarjával töltött csirkecomb

  9. 9.

    Szilvával töltött sertésszűz

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...