9 fenségesen finom, gyönyörű töltött hús az adventi asztalra

Csirke, sertés vagy pulyka? Nehéz a választás, ezért mi most mindegyikből hoztunk pár receptet, méghozzá fergeteges töltött változatokat!

  1. 1.

    Baconbe tekert pulykamell borban

  2. 2.

    Aszalt szilvával töltött csirkecomb

  3. 3.

    Mozzarellás-lilahagymás töltött sertéscomb

  4. 4.

    Toszkán göngyölt hús

  5. 5.

    Karácsonyi töltött pulykamell, zelleres krumplipürével

  6. 6.

    Zöldséges-májas töltött dagadó

  7. 7.

    Rozmaringos hagymával töltött csirke

  8. 8.

    Főtt tojással és füstölt tarjával töltött csirkecomb

  9. 9.

    Szilvával töltött sertésszűz

Legújabb receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Tejbegrízkeksz

Ízükben a retró menzák tejbegrízeit idézik ezek a kakaóba és fahéjba forgatott, roppanós-omlós kekszek. Elkészítésük lehengerlően egyszerű, elfogyasztásuk pedig még ...

Vaníliás grízpuding

A házi vaníliapuding grízzel kiegészített verziója ez, a búzadara pedig valahogyan sokkal otthonosabbá, szinte nosztalgikussá teszi a desszertet. Elkészíteni nem olyan bonyolult, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!