9 édes tejmentes kelt tészta a hétvégi uzsonnához
Hétvégi lazulós délutánokon nincs is jobb, mint egy csodás, meleg, puha édes kalács vagy csiga uzsonnára. Ezúttal tejmentes recepteket mutatunk!
Hétvégi lazulós délutánokon nincs is jobb, mint egy csodás, meleg, puha édes kalács vagy csiga uzsonnára. Ezúttal tejmentes recepteket mutatunk!
A finnek palacsintája, vagyis a pannukakku egy roppant praktikus recept: az összeállított tésztát tepsiben, sütőben süthetjük készre, nem kell órákig a serpenyő mellett strázsálni. A ...
A dutch baby névre hallgató palacsinta igen különleges édesség: serpenyőben sül, de a sütőben, és cseppet sem hasonlít egy klasszikus, lapos palacsintára. Helyette magas peremmel ...
Ha finom, ropogós hekket szeretnénk, akkor ez az étel remek választás. Nem kell olajban megsütni, hisz így is épp olyan nyálcsorgató sült halat kapunk.... :-))
Nálunk, az ALDI-nál a jó dolgok mindig együtt járnak, mint a remek minőség és a pénztárcabarát árak!
HirdetésBoldogok a gyermekek, akiknek ilyen uzsonnát készítenek a szülei! Ebéd és vacsora között sokan megéhezünk, kényeztessük magunkat és/vagy a kicsiket sajtos szendvicsekkel, salátákkal, falatokkal uzsonnára!
NosaltyIgazán mennyei téli csemege, így egyáltalán nem meglepő, hogy a drágulás ellenére is nagy rá a kereslet.
NosaltyZöldségek több formában is kerülnek ma az ebédlőasztalra: először a minestronét pakoljuk tele velük, majd a főételként szolgáló fasírtba is teszünk belőlük bőven. Az édes zárásról pedig egy áfonyás sportszelet gondoskodik.
Nem nagyon lehet unatkozni, mióta a MOHU palackvisszaváltó rendszere üzemel hazánkban. Most úgy tűnik, újabb szigorítást vezethetnek be.
Ugyan szép őszünk van, de a hideg csak be-bekúszik a napjainkba. Védekezhetünk ellene sállal-sapkával, meleg teával, vagy talán a módszerek leghatásosabbikával: ízletes és melengető komfortételekkel.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...