8 ünnepi húsétel, amit a gyümölcs tesz izgalmassá

Egy kis gyümölccsel igazán varázslatosan ünnepélyessé tehetjük az egyszerűbb húsételeket, és ha megfelelően készítjük el, nem is lesz hatalmas kalóriabomba.

  1. 1.

    Sült kecskesajt és aszalt szilvás csirkemell langyos szőlősalátával

  2. 2.

    Aszalt szilvás kacsamell

  3. 3.

    Aszalt gyümölcsös csirkecomb

  4. 4.

    Csirkefalatok szilvamártással

  5. 5.

    Aszalt szilvás pulykamell vörösboros gombaszószban

  6. 6.

    Almás-hagymás pulykasült

  7. 7.

    Almás sertésszűz

  8. 8.

    Pikáns almás-kapros csirkeragu

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...