Többször kifejtettem már, hogy szerintem azért vagyunk annyira rákattanva minden tavasszal a medvehagymára, mert végre valami friss új zöld megjelenik, és ez azt is jelenti, hogy vége van a télnek. Na meg nyilván az is a medvehagyma mellett szól, hogy rengeteg ételben kiválóan szuperál. Most összeszedtem az én eddigi "medvehagyma-termésemet", már ami a recepeket illeti, úgyhogy tankoljatok fel belőle, mert napok kérdése, és eltűnik a standokról. Persze "aggodalomra semmi pánik", mert hamarosan jön ezernyi más, friss jóság!
-
1.
Medvehagymás carbonara
-
2.
Gombás csirkeragu medvehagymával
-
3.
Medvehagymás sajtgolyó
-
4.
Ricottás-spenótos rétespite
-
5.
Kijevi csirkemell sütőben sütve
-
6.
Medvehagymás spagetti
-
7.
Medvehagymás-sajtkrémes pogácsa
-
8.
Medvehagymás hummus
Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon
Egy áruházlánc nemet mondott a pálmaolajra - az orángutánok pedig nagyon hálásak