8 szezonzáró medvehagymás recept, amivel kihúzod jövő tavaszig

Lassan lecseng a medvehagymaszezon, úgyhogy itt az ideje egy utolsó nagy dózisnak, ami feltölti a szervezeted raktárait. Így ki tudod bírni jövő márciusig.

Többször kifejtettem már, hogy szerintem azért vagyunk annyira rákattanva minden tavasszal a medvehagymára, mert végre valami friss új zöld megjelenik, és ez azt is jelenti, hogy vége van a télnek. Na meg nyilván az is a medvehagyma mellett szól, hogy rengeteg ételben kiválóan szuperál. Most összeszedtem az én eddigi "medvehagyma-termésemet", már ami a recepeket illeti, úgyhogy tankoljatok fel belőle, mert napok kérdése, és eltűnik a standokról. Persze "aggodalomra semmi pánik", mert hamarosan jön ezernyi más, friss jóság!

  1. 1.

    Medvehagymás carbonara

  2. 2.

    Gombás csirkeragu medvehagymával

  3. 3.

    Medvehagymás sajtgolyó

  4. 4.

    Ricottás-spenótos rétespite

  5. 5.

    Kijevi csirkemell sütőben sütve

  6. 6.

    Medvehagymás spagetti

  7. 7.

    Medvehagymás-sajtkrémes pogácsa

  8. 8.

    Medvehagymás hummus

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon

Egy áruházlánc nemet mondott a pálmaolajra - az orángutánok pedig nagyon hálásak

Legújabb receptek

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Innen tudhatod, hogy elfagytak-e a gyümölcsfáid

Az április szeszélyes időjárását még a meteorológusok sem mindig tudják előre megjósolni, így nem csoda, ha váratlanul ér egy fagyos éjszaka, ami a növényeidet, többek közt a gyümölcsfáidat is megrongálhatja. Most eláruljuk, honnan tudod megállapítani, hogy fagykár érte őket, és ha igen, akkor mi a teendő!

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Húsvéti őzgerinc minden jóval

Várjuk húsvétkor vendégeinket ezzel a klasszikus őzgerinccel: az ünnepi ízek csak úgy tobzódnak benne, ráadásul jó előre elkészíthető, így kiváló előétel lehet az olyan ...

Hatlapos Eszterházy-torta

A burgenlandi kirándulásunk után szereztem meg a receptet, nem is akárhonnan, az Eszterházy szakácskönyvből. Ennek ellenére nem állítom, hogy ez az eredeti, hiszen máig tisztázatlan, ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!