21+1 szédületes krumpliköret a legjobb ünnepi vacsorák mellé

"Már megint krumplipüré!" - kiálthatunk fel jogosan, ha már az unalomig ismételt köreteket látjuk magunk előtt. Pedig a variációinak lehetősége végtelen: változtass, újíts be!

  1. 1.

    Belga sült krumpli

  2. 2.

    Sütőben sült krumpli

  3. 3.

    Csőben sült zelleres krumpli

  4. 4.

    Brokkolis-sajtos sült burgonyapüré

  5. 5.

    Steak burgonya mustárral

  6. 6.

    Krokett

  7. 7.

    Tejfölös fűszeres sült krumpli

  8. 8.

    Krumplipüré karamellizált hagymával

  9. 9.

    Petatou

  10. 10.

    Tejszínes burgonyatorony

  11. 11.

    Sütőben sült krumpli 2. (paradicsomos)

  12. 12.

    Burgonya röszti muffin

  13. 13.

    Burgonyaropogós

  14. 14.

    Montenegrói tepsis krumpli

  15. 15.

    Hagymás tört krumpli

  16. 16.

    Bombay burgonya

  17. 17.

    Burgonyagombóc

  18. 18.

    Töltött krumpli Kókuszos Lány konyhájából

  19. 19.

    Svéd burgonya

  20. 20.

    Sült krémes krumpli

  21. 21.

    Nigella krumplis-gombás körete

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...