Sült krémes krumpli
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 2% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 4% Zsír
-
150g burgonya87 kcal
-
90g vöröshagyma33 kcal
-
100g főzőtejszín131 kcal
-
0g ételízesítő0 kcal
Összesen
251
kcal
- 2% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 4% Zsír
-
300g burgonya173 kcal
-
180g vöröshagyma66 kcal
-
200g főzőtejszín262 kcal
-
0g ételízesítő0 kcal
Összesen
501
kcal
- 2% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 4% Zsír
-
44.1g burgonya25 kcal
-
26.5g vöröshagyma10 kcal
-
29.4g főzőtejszín39 kcal
-
0g ételízesítő0 kcal
Összesen
74
kcal
- 2% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 83% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6.3 g
Zsír
-
Összesen 11.7 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 35 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 443.8 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 139 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 44 mg
-
Foszfor 183 mg
-
Nátrium 71 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 31.6 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 242.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 97 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 29 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 35 micro
-
Kolin: 37 mg
-
Retinol - A vitamin: 95 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 24 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 13 micro
Összesen
251
kcal
- 2% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 83% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 12.7 g
Zsír
-
Összesen 23.4 g
-
Telített zsírsav 14 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 70 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 887.6 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 279 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 88 mg
-
Foszfor 366 mg
-
Nátrium 142 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 63.3 g
-
Cukor 17 mg
-
Élelmi rost 8 mg
VÍZ
-
Összesen 485.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 194 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 58 mg
-
D vitamin: 4 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 71 micro
-
Kolin: 75 mg
-
Retinol - A vitamin: 190 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 48 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 27 micro
Összesen
501
kcal
- 2% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 83% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 1.9 g
Zsír
-
Összesen 3.4 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 10 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 130.5 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 41 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 13 mg
-
Foszfor 54 mg
-
Nátrium 21 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 9.3 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 71.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 29 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 9 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 10 micro
-
Kolin: 11 mg
-
Retinol - A vitamin: 28 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 7 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 4 micro
Összesen
74
kcal
Hozzávalók
-
3 közepes db burgonya
-
2 db vöröshagyma
-
ételízesítő ízlés szerint
Elkészítés
- Meghámozzuk a krumplikat, és felszeleteljük 0,5 cm vastagra.
- Meghámozzuk a hagymákat is, és azt is ugyanúgy szeleteljük, mint a krumplit.
- Előveszünk egy kis méretű jénait, és rétegezve beletesszük a hozzávalókat, a rétegek között ételízesítővel szórjuk meg a krumplikat (ízlés szerint).
- Ha az utolsó réteget is lefektettük, akkor ráöntjük a tejszínt, és alufóliával lefedjük.
- Előmelegített sütőben 20 percig sütjük kis lángon.
- A sütési idő elteltével levesszük a fóliát, és visszatesszük még 10 percre, hagyjuk kicsit pirulni a tetejét, és már tálalásra kész.
- Jó étvágyat kívánok!
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés ideje: 30 perc
- Elkészítettem: 10 alkalommal
- Receptkönyvben: 186
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 8286
- Feltöltés dátuma: 2013. április 21.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Köretnek is kitűnő, de önmagában is megállja a helyét a tányéron.:)