13 tipp, hogy meghitt legyen a családi reggeli

Nem kell, hogy lazac- és libamájhalmok álljanak az asztalon, egy trükkösen sütött tükörtojás is lehet a reggel fénypontja.

Az SOS Gyermekfalvak szervezete évente 400 gyereknek ad biztonságos otthont. Ők többnyire bántalmazás, elhanyagolás, a szülők szenvedélybetegsége, halála miatt kerültek ki családjukból. Itt nevelőszülőknél, családban nőhetnek fel, testvéreikkel együtt. A reggeli fontosságát nem kell hangsúlyoznunk. Különösen fontos ez az éppen alakuló új családok esetében, hiszen a hétvégi, meghitt, közös beszélgetések segíthetik eggyé kovácsolni a családot.

  1. 1.

    Francia waffel

  2. 2.

    Zöldteás rizskekszek

  3. 3.

    Klasszikus banánkenyér

  4. 4.

    Karamellás-mandulás rózsakalács

  5. 5.

    Étcsokis - zabpelyhes keksz

  6. 6.

    Brokkolikrém

  7. 7.

    Sajtos-sonkás omlett

  8. 8.

    Tejes puliszka

  9. 9.

    Majonézes padlizsánkrém (Padlizsánkrém 5.)

  10. 10.

    Kakaós csiga pussycattól

  11. 11.

    Kaliforniai tojás

  12. 12.

    Házi csirkemájkrém Ízhuszártól

  13. 13.

    Zabkása-variációk

Ezeket olvastad már?

Segítsd az SOS Gyermekfalvak működését itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...