13 tartalmas és melengető leves, ami után nem leszel éhes

Itt az ősz, vele együtt visszatér a finom levesek időszaka. Akkor a legjobb, ha a fűszerek minden egyes kanál után izgalmas ízekkel nyűgöznek le, ezért se félj, ha csíp!  

  1. 1.

    Palócleves bárányból

  2. 2.

    Tradicionális gulyásleves

  3. 3.

    Mediterrán paradicsomleves tagliatelle nidivel parmezánnal

  4. 4.

    Uborkás-bazsalikomos gazpacho csicseriborsóval

  5. 5.

    Fehérboros tárkonyos csirkeraguleves nokedlival

  6. 6.

    Húsos lencseleves

  7. 7.

    Mamikánk nyári levese

  8. 8.

    Kukoricakrémleves parmezánnal és chilivel

  9. 9.

    Csípős mexikói leves tortilla chips-szel

  10. 10.

    Karfiolleves cérnametélttel és kolbásszal

  11. 11.

    Öthagymaleves

  12. 12.

    Vörösboros tejfölös babgulyás

  13. 13.

    Soljanka

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...