13 cukormentes desszertgolyó, amit mindenki imádni fog

Egy hónap van már csak az ünnepekig, ideje elkezdeni gyűjteni a recepteket a vendégváráshoz! Ehhez mutatunk most 13 ötletet.

  1. 1.

    Mandulás kókuszgolyó

  2. 2.

    Paleo raffaello

  3. 3.

    Aszalt meggyes kókuszgolyó

  4. 4.

    Zabpelyhes-banános kókuszgolyó

  5. 5.

    Gesztenyés-túrós golyók

  6. 6.

    Aszaltszilvás-energiagolyók

  7. 7.

    Zabpelyhes-banános vegán kókuszgolyó

  8. 8.

    Rawnie - nyers brownie-golyók

  9. 9.

    Mindenmentes kókuszbombák

  10. 10.

    Almás-mandulás golyók

  11. 11.

    Egészséges Raffaello golyók

  12. 12.

    Zabpelyhes-almás kókuszgolyó

  13. 13.

    Paleo kókuszgolyó Tej- és gluténmentes konyhától

Legújabb receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Tejbegrízkeksz

Ízükben a retró menzák tejbegrízeit idézik ezek a kakaóba és fahéjba forgatott, roppanós-omlós kekszek. Elkészítésük lehengerlően egyszerű, elfogyasztásuk pedig még ...

Vaníliás grízpuding

A házi vaníliapuding grízzel kiegészített verziója ez, a búzadara pedig valahogyan sokkal otthonosabbá, szinte nosztalgikussá teszi a desszertet. Elkészíteni nem olyan bonyolult, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Marhahúsos rakott brokkoli

Ez a besameles rakott brokkoli darált hússal egy igazi családi kedvenc, amely tökéletes választás a hétköznapi vacsorákhoz. A roppanós brokkoli, a szaftos darált hús és a krémes ...

Olasz tejbegríztorta (Migliaccio)

Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...

Ropogós reszelt sajtgolyók

Nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető ez a finom sajtgolyó, amelyet most tilsiti sajtból készítettem el, de próbáltam már trappista sajtból is, úgy is nagyon fincsi volt! Finom ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!