12 fantasztikus KÖRET a Márton-napi libasült mellé

Puliszka, polenta, tört krumpli, burgonyapüré, vagy az elmaradhatatlan párolt káposzta - melyikre szavazol? Hoztunk pár meglepetést!

  1. 1.

    Polenta kelkáposztával

  2. 2.

    Répás-almás káposztasaláta

  3. 3.

    Hagymás tört krumpli

  4. 4.

    Grillezett édesburgonya

  5. 5.

    Fokhagymás krémsajtos tört burgonya

  6. 6.

    Puliszkagombóc

  7. 7.

    Erdei gyümölcsös párolt káposzta

  8. 8.

    Tökös-túrós rétes

  9. 9.

    Krumplipüré karamellizált hagymával

  10. 10.

    Párolt lilakáposzta almával

  11. 11.

    Egyszerű polenta

  12. 12.

    Lilakáposzta-fasírt pankomorzsában

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek