11 leheletkönnyű lepénykenyér, amit jobb, ha mielőbb elkészítesz

Chapati, naan, loksa, piadina...csak győzzetek válogatni a legszuperebb lepénykenyerek közül! Ezek a receptek feldobják az unalmas "kenyeres" megoldásokat!

  1. 1.

    Naan - élesztőmentes változat

  2. 2.

    Loksa-lepénykenyér

  3. 3.

    Chapati Glaser konyhájából

  4. 4.

    Tavaszi túrós lepény

  5. 5.

    Olasz piadina magyaros töltelékkel

  6. 6.

    Török lepénykenyér magyaros verzióban

  7. 7.

    Török Ramadan pide - Ramazan pidesi

  8. 8.

    Köleslepény

  9. 9.

    Kenyérkorongok

  10. 10.

    Rusztikus szicíliai kenyér

  11. 11.

    Naan kenyér

Elindult a Nagy Tavaszi Receptversenyünk, melyen minden receptbeküldő nyer!

Lássa és tesztelje a te főztödet az egész ország! 2021. április 26. és május 23. között töltsd fel a kedvenc tavaszi fogásod receptjét az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és Nosaltys vászontáskával jutalmazunk – további nyeremények is várnak!

Nézd meg a részleteket, hogy te is részese lehess a kikeleti megújulásnak!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...