10 habos desszertkrém karácsony alkalmából
Az én kedvenc desszerttípusom a habos desszertkrém, azaz a mousse. A legjobb csokisan, de az alábbi receptek egyikére se mondanék nemet. Békés ünnepeket kívánok olvasóinknak!
Az én kedvenc desszerttípusom a habos desszertkrém, azaz a mousse. A legjobb csokisan, de az alábbi receptek egyikére se mondanék nemet. Békés ünnepeket kívánok olvasóinknak!
Ezzel a személyes aprósággal kedveskedtem ismerőseimnek/családtagjaimnak az újév alkalmából.
Tej és tojás nélkül is lehet ugyanolyan isteni, csupacsokis, szaftos brownie-t sütni, ráadásul furcsa alapanyagok sem kellenek a dologhoz. Az alábbi egyszerű recept pikk-pakk hozzájuttat ...
Ki ne szeretné a strandon vásárolható hatalmas, retró hamburgereket, a maguk megkérdőjelezhető minőségével és magyaros alapanyagaival? Ebből az élményből eddig ki kellett maradnia a ...
A főzés nulladik lépése az alapanyagok megmosása: így gondoskodhatunk arról, hogy az étel nemcsak finom, de biztonságosan fogyasztható is lesz. Vannak egyértelmű esetek, az alábbiak nem ezek közé tartoznak: nézzük, mit kell még a csap alá tartani!
Lakos BenedekA friss fűszernövénynek nincsen párja! Ha te is otthoni fűszernövény-nevelésre adnád a fejed, mutatunk 5 olyan növénykét, ami szépen növekszik egy pohár vízben is.
Balogh LillaVajon biztonságos, ha megesszük a hentesnél és boltokban megvásárolható kolbászok és szalámik (mű)belét? Lássuk, mit kell tudni a témával kapcsolatban.
NosaltyZöldséges, laktató és végtelenül kreatív fogások teszik ki a mai menüt: gombás karalábéleves, vegetáriánus quesadilla és banános zabkeksz vár.
Nem kell ahhoz, gyűjtőnek lenni, hogy egy-egy különleges és értékes papír- vagy aprópénzt magadénak tudhass. Elég, ha néha ellenőrzöd milyen visszajárót kaptál a boltban, ugyanis egy pár forint akár tízezreket is érhet.
Semmiféle csodabogyóra vagy esztétikai beavatkozásra nincs szükség ahhoz, hogy biológiai életkorodnál fiatalabbnak tűnj. Néhány egyszerű, és annál inkább betartható tippet mutatunk, hogy mások szemében akár 10 évvel fiatalabbnak tűnj.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...