10 habos desszertkrém karácsony alkalmából

Az én kedvenc desszerttípusom a habos desszertkrém, azaz a mousse. A legjobb csokisan, de az alábbi receptek egyikére se mondanék nemet. Békés ünnepeket kívánok olvasóinknak!

  1. 1.

    Málna mousse

  2. 2.

    Nutella mousse - a 8. főbűn

  3. 3.

    Étcsokoládé mousse

  4. 4.

    Kávés csokoládéhab

  5. 5.

    Narancs mousse nyírfacukorral

  6. 6.

    Kókuszmousse mangószósszal

  7. 7.

    Vérnarancs mousse

  8. 8.

    Narancsos fehércsokoládé mousse

  9. 9.

    Mascarponés cappuccino mousse

  10. 10.

    Kávés ricotta mousse amarettós málnával

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Legújabb receptek

Baileys-es bonbon

Tavaly gasztro ajándéknak készült, de szaloncukor helyett is bátran elkészíthetjük! Nem kifejezetten ügyesség vagy gyakorlat kell hozzá, sokkal inkább türelem.

Kókuszos-dióhabos csiga

A kókuszos sütemények nagy kedvencek nálunk, így ez az egyszerű csiga is. A sütőporos tésztába került némi túró, melytől finom és puha marad pár napig, persze csakis, ha marad ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...