10 aranybarna és ropogós rántott étel

Ezek a finom és ropogós bundájú ételek garantáltan eltelítenek a vasárnapi ebédnél. 

  1. 1.

    Citromos rántott csirke zöldségchipsszel és zöldfűszeres mártogatóssal

  2. 2.

    Joghurtbundás rántott cukkini

  3. 3.

    4 sajtos rántott golyók

  4. 4.

    Íróban pácolt rántott hús

  5. 5.

    Rántott csirkefalatok krumplipürével

  6. 6.

    Rántott macisajt

  7. 7.

    Zöldfűszeres rántott karfiol

  8. 8.

    Spenótos-sajtos rántott hús

  9. 9.

    Rántott tilápiafilé zöldségekkel

  10. 10.

    Rántott surimi quinoasalátával

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...