Már - szinte - gyermekkorom óta sütök - főzök, imádok a konyhában tüsténkedni, új ételeket kitalálni, s meglepni velük családomat, barátaimat, kollégáimat! Nagyon sok képes receptem létezik, csak ide még nem töltöttem fel egyiket sem! Gondoltam, éppen eljött az ideje, hogy elkezdjem! Bízom benne, sokan találnak majd kedvükre valót közöttük!
A hely, ahol főzök
A család számára készítem étkeimet, nagy örömükre! Szeretek játszani az ízekkel, s kitalálni saját ötlettől vezérelve új ételeket, a saját elképzelésem alapján! Természetesen barátok, ismerősök, kollégák is fogyasztottak már alkotásaimból, s igencsak elnyerte tetszésüket!
Gyakran nézik gaznak ezt a törékeny, sárga kis virágot, azonban olyan gyógyhatásokkal bír, melyek egy gyógyszert is felülmúlnak. Ismerjétek meg a vérehulló fecskefüvet!
Érdemes azokról a konyhai praktikákról is beszélni, melyek az idő múlásával egyre halványulnak - pedig a régiek biztosan értették a dolgukat! Lássuk, miért érdemes megfőzni a diót, mielőtt felhasználnák.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...