Dobd össze!

Párduc, oroszlán, gorilla..

Akár a KFT zenekar slágere is ihlethette volna ezt az ínycsiklandó banánkenyeret, amivel a téli vasárnap reggeleket, vagy a délutáni kávézásokat tehetjük különlegesebbé. 

Szikszai Anna

Az ősz legjobb tésztái

Bár javában tombol a vénasszonyok nyara, félő, hogy hamarosan beköszöntenek az igazi, esős, szeles őszi napok. Íme néhány tészta recept, amivel ezek is átvészelhetőek. 

Szikszai Anna

Szingli vacsik: laskás rizottó

Eredeti terveim szerint rókagombás rizottót szerettem volna készíteni, de mivel sehol nem találtam a fő hozzávalót, változtattam a recepten.

admin

Szingli vacsik: varázs tea

Habár nem kifejezetten szingli vacsi, de én nagyon szívesen iszogatom ezt a teát. Akár étkezés helyett is! A rengeteg fűszernek és tejnek köszönhetően, igazán laktató.

admin

3 gyors, egyszerű és olcsó édesség

Rigó Jancsi, aranygaluska, zserbó - kedvenc édességeinkről a hétköznapokban sem kell lemondanunk, csupán a kreativitásunk segítségével új köntösbe kell öltöztetnünk őket!

Dávid

Gyalázatosan jó csokis keksz!

A hideg beköszöntével előtör az édesség utáni vágyunk, ilyenkor jólesik valami frissen sült, ropogós finomságot rágcsálni. Mint például ezt a gyalázatosan jó csokis kekszet.

Szikszai Anna

A rizottó titka

A rizottó Észak-Olaszország jellegzetessége, s ahogy az lenni szokott, minden étel, pár fortéllyal elsajátítható az elkészítése - nagy karriert futott be világszerte.

Országh Kitti

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...