A hét szakácsa, Gréti
Blogot vezet a NoSaltyn, hétről hétre megosztja veletek, hogyan egyensúlyoz a munka és anyaszerep között... A hét szakácsa cím ezen a héten Grétit illeti!
GrétiBlogot vezet a NoSaltyn, hétről hétre megosztja veletek, hogyan egyensúlyoz a munka és anyaszerep között... A hét szakácsa cím ezen a héten Grétit illeti!
GrétiMikor kiderül, hogy az egyik legnagyobb webszakácskönyvben, a NoSaltyn is találkozhatnak velem az emberek, általában megkérdezik, hogyan is kerültem oda. Hmmm, ez jó kérdés!
adminEgyik régi kedvencünk, Jahin A hét szakácsa cím aktuális birtokosa! Magyaros receptjei a hagyományostól mindig picit eltérően, valami újat hozzáadva készülnek.
JahinA hét szakácsa ezúttal Pussycat, aki másodszor is kiérdemelte ezt a címet - ígérete szerint hamarosan új lendülettel küldi a NoSaltyra receptjeit!
adminA héten ezúttal Hobbychef osztja meg veletek gondolatait, hogyan lett szenvedélye a gasztronómia, és közgazdászként a fél világot beutazva, milyen inspirációkat gyűjtött.
HobbychefMelegség töltötte el a szívemet, mikor a felkérést kaptam, hisz már voltam kiemelt szakács itt, a NoSalty oldalán.
Évi néniVáltozatos konyhai repertoárjával lett kedvencünk Csutak Enikő, így A hét szakácsa cím most őt illeti!
Csutak EnikőA hét szakácsa rovatunkban hetente egy-egy szakácstársatokat ismerhetitek meg közelebbről. Fogadjátok szeretettel a NoSalty eheti főszakácsát, Zúzát!
ZúzaA hét szakácsa rovatunkban hetente egy-egy szakácstársatokat ismerhetitek meg közelebbről. Fogadjátok szeretettel a NoSalty e heti főszakácsát, Wendyt!
WendyA hét szakácsa rovatunkban hetente egy-egy szakácstársatokat ismerhetitek meg közelebbről. Fogadjátok szeretettel a NoSalty e heti főszakácsát, a neve: Dorcus89!
dorcus89A hét szakácsa rovatunkban hetente egy-egy szakácstársatokat ismerhetitek meg közelebbről. Fogadjátok szeretettel a NoSalty e heti főszakácsát, Iceflowert!
adminA hét szakácsa rovatunkban hetente egy-egy szakácstársatokat ismerhetitek meg közelebbről. Fogadjátok szeretettel a NoSalty e heti főszakácsát, a neve: Andi80!
Andi80_A hét szakácsa rovatunkban hetente egy-egy szakácstársatokat ismerhetitek meg közelebbről. Fogadjátok szeretettel a NoSalty e heti főszakácsát, Oli(e)vát!
Oli(E)vaA hét szakácsa rovatunkban hetente egy-egy szakácstársatokat ismerhetitek meg közelebbről. Fogadjátok szeretettel a NoSalty e heti főszakácsát, Epercsókot!
EpercsókAz amúgyis kapkodós hétkezdést könnyítsük meg egy gyorsan összedobható tésztával. Húsos és húsmentes verziókat is hoztunk, így kedvetekre válogathattok!
NosaltySenki ne ijedjen meg, ez még nem egy karácsonyi készülődős cikk, itt egyszerűen csak ízes mákos süteményeket nézegethetünk, mert őket mindig szívesen látjuk. És esszük.
NosaltyAz első két fogás igencsak tartalmas, így a desszertnek egy kicsit könnyedebb finomságot tálalunk fel.
NosaltyPéntek este véget ért a Séfek Séfe hatodik évada, azonban a végeredmény sokak számára nem volt elfogadható: a győztes ellen többen is felszólaltak, a nézők kikiáltották saját dobogósukat.
Ne higgyétek, hogy a következő héten menüajánlat nélkül maradtok! Minden napra melengető, házias, különleges vagy éppen hagyományos recepteket válogattunk nektek, extra krémes egytálételek vagy főzelékek képében. Nyugalom, lesz előétel vagy leves és persze édesség is!
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...