6 tuti tipp unalom és éhség ellen
Beköszöntött az igazi ősz, de a zord időjárás sem szegheti kedvünk ilyen programkínálat mellett. Tombol a Design Hét, újra Pálinkafesztivál, és persze még mindig éljen a bor!
Szikszai AnnaBeköszöntött az igazi ősz, de a zord időjárás sem szegheti kedvünk ilyen programkínálat mellett. Tombol a Design Hét, újra Pálinkafesztivál, és persze még mindig éljen a bor!
Szikszai AnnaHarmadik alkalommal rendeztek Budapesten Édes Napokat. Édes volt a péntek, a szombat és a vasárnap is a Millenáris parkban.
KabaA szüreti időszak javában tombol, és egy kis édesség is jut még erre a hétre. Íme a programajánlónk szeptember végére.
Szikszai AnnaNevezzük bárhogyan is, egyazon ételről van szó, amelynek elkészítésében összemérték tudásukat a NoSalty szakácsai és versenybe szálltak a Prímagáz értékes nyereményeiért.
DávidItt a szeptember, kezdődik a szüret. Jöhet egy jó kiadós szekszárdi pincepörkölt némi borocskával és indulhat a szüreti mulatság saját otthonunkban!
GrétiTombol a szüreti időszak, ünnepeljük a csokoládét, és még nyeregbe is pattanunk. Nézzük, milyen programok várnak ránk a héten..
Szikszai AnnaSzeptember első hete szinte roskadozott a gasztronómiai programoktól, igazán nem lehetett okunk panaszra. Most a bor, a szüretelés és a szürkemarha kerül a középpontba.
Szikszai AnnaPénteken pontban délben Józsefváros palota negyede megnyitja kapuit a sör szerelmesei előtt, akik vasárnapig lubickolhatnak a sör élvezete okozta mámorban.
KabaNyakunkon az ősz és vele megannyi program! Szeptember rengeteg gasztronómiai élménnyel igyekszik megörvendeztetni bennünket. Lássuk mit kínál az első héten.
Szikszai AnnaSokan szidták az idei Sziget Fesztivált, hogy nem jó a line-up, drága, meg egyébként is… Mi inkább csak 10+1 képben megmutatjuk, hogy mi mit láttunk!
DávidEljött a nyár utolsó hónapja, ezzel együtt az utolsó alkalmak egyike, hogy kihasználjuk a jó időt és hódoljunk a kulináris élvezeteknek. A kínálatra most nem lehet panaszunk!
DávidAz idei nyár várhatóan legforróbb hétvégéjén több mint 50 kiállító vonultatja fel hűsítő finomságait a balatonfüredi Vitorlás téren és Tagore sétányon. (x)
Nosalty.huBarátok, fürdés, vízibiciklizés, napozás, honfoglaló francia akcentussal, tánc, grill, gulyás, ivás, evés, újra ivás, és evés. Nekünk ilyen volt az idei Bánki-tó Fesztivál.
adminA szülők félve engedik el gyermekeiket a fesztiválokra, mert szerintük csak a tudatmódosítók kábulatában buliznak itt a fiatalok. Megmutatjuk, mi mit tapasztaltunk.
DávidKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
Te is teljesen rákattantál a dubai csokira és szívesen elkészítenéd otthon? Az egyik hazai áruházlánc máris lecsapott a lehetőségre, hogy náluk szerezd be a hozzávalókat.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...