Indul a libaszezon!
Véget ért a Konyhafőnök, Ági nyerte a versenyt a töltött libanyakkal. A mai fő feladat a liba volt - ennek szellemében mi is a Márton-nap főszereplőjével készültünk!
NosaltyVéget ért a Konyhafőnök, Ági nyerte a versenyt a töltött libanyakkal. A mai fő feladat a liba volt - ennek szellemében mi is a Márton-nap főszereplőjével készültünk!
NosaltyGratulálunk Áginak és a többi versenyzőnek is!
NosaltyA molekuláris gasztronómiáról sokan azt gondolják, csak professzionális körülmények között lehet gyakorolni. Most bebizonyítjuk, hogy otthon is varázsolhatsz!
NosaltyNah, megint egy nélkülözhetetlen ötlet, ami nélkül nem tudom, hogy tudunk élni. Eddig. Puha, morzsálódó, kenődő sajtokhoz használj fogselymet! Hogy mit?? Azt.
Brecz JuditA nyolcvanas évek legnépszerűbb sütije a bögrés süti volt - népszerűsége azóta is töretlen, ha gyors sütire vágyunk, a bögrés az első ötlet!
NosaltyA lecsó az egyik legnépszerűbb magyar fogás, és ha időben eltettünk pár üveggel, télen is élvezhetjük - vagy elkészíthetjük valamelyik külföldi rokonát!
NosaltySzeretitek a tormát? És a vízitormát ismeritek? Érdemes mindkettőt használni - számos jótékony hatásuk minket is meglepett. És olyan kellemesen csípnek!
NosaltyA Konyhafőnök mai adásában egy különleges whiskeykrémes desszertet láthattunk - nekünk is megjött a kedvünk a whiskey-vel való főzéshez!
NosaltyA Wellington bélszín egy igazi királyi fogás - időigényes, drága, de évente egyszer, például karácsonykor megéri elkészíteni - A Konyhafőnök mai adásában ihletet kaphattunk!
NosaltyZserbó, flódni, krémes - ki ne szeretné a három közül legalább az egyiket? A Konyhafőnök mai adásában a csapatoknak közülük kellett választani!
NosaltyAki szereti a fehérrépát, az biztosan szeretni fogja a barabolyt is. A Konyhafőnök mai adásában ez volt az egyik különleges alapanyag, amivel főzni kellett.
NosaltyA Konyhafőnök mai adásában a séf egy különleges máglyarakást mutatott be. Ha kedvet kaptatok hozzá, készítsétek el ti is - hiszen annyi különböző fajtája van!
NosaltyA világ legnépszerűbb salátája, mégis kevesen készítik autentikusan. A Konyhafőnökben most párbajfeladat volt a Cézár-saláta. Te tudod, hogyan készül valójában?
NosaltyGyümölcsnap volt a Konyhafőnök mai adásában - a gyümölcsös húsok után tökéletes almás pitét kellett készíteni. Elmondjuk, mi hogy csináltuk volna!
NosaltyNagyon magyaros, rendkívül laktató, húsos, hagyományos... ezek a mai jelzőink, és ezúttal még belsőségből készült pörköltet is kínálunk!
NosaltyEgy serpenyőt vagy fazekat szinte minden nap használ az ember, ráadásul igen változatosan. Más a történet azonban, ha az olyan egysíkú konyhai gépekről beszélünk, mint például a gofrisütő. Van-e mód arra, hogy többet kihozzunk belőle, mint az alkalomszerű édes gofri? Négy kreatív recept ad választ e kérdésre.
Lakos BenedekOké, az ünnepi menü elkészítése még messze van, de ha szeretsz előre tervezni, akkor ezeket a narancsos húsételeket érdemes átböngészned.
NosaltyTe is teljesen rákattantál a dubai csokira és szívesen elkészítenéd otthon? Az egyik hazai áruházlánc máris lecsapott a lehetőségre, hogy náluk szerezd be a hozzávalókat.
A húslevesünk pulykából fő és végtelenül gazdag lesz, melengetése után egy hideg főétel, karfiolos tojássaláta kerül terítékre, hogy végül a banános panna cotta hozza el az édes zárást.
Aki gyors ebédre vágyik, gyakran nyúl a tészták irányába, ez pedig idővel magával hozhat némi lustaságot vagy ötlettelenséget. Vessünk ennek véget az alábbi izgalmas tésztákkal, amelyek ugyanúgy gyorsak, de jóval fantázia- és ízdúsabbak.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...