Indul a libaszezon!
Véget ért a Konyhafőnök, Ági nyerte a versenyt a töltött libanyakkal. A mai fő feladat a liba volt - ennek szellemében mi is a Márton-nap főszereplőjével készültünk!
NosaltyVéget ért a Konyhafőnök, Ági nyerte a versenyt a töltött libanyakkal. A mai fő feladat a liba volt - ennek szellemében mi is a Márton-nap főszereplőjével készültünk!
NosaltyGratulálunk Áginak és a többi versenyzőnek is!
NosaltyA molekuláris gasztronómiáról sokan azt gondolják, csak professzionális körülmények között lehet gyakorolni. Most bebizonyítjuk, hogy otthon is varázsolhatsz!
NosaltyNah, megint egy nélkülözhetetlen ötlet, ami nélkül nem tudom, hogy tudunk élni. Eddig. Puha, morzsálódó, kenődő sajtokhoz használj fogselymet! Hogy mit?? Azt.
Brecz JuditA nyolcvanas évek legnépszerűbb sütije a bögrés süti volt - népszerűsége azóta is töretlen, ha gyors sütire vágyunk, a bögrés az első ötlet!
NosaltyA lecsó az egyik legnépszerűbb magyar fogás, és ha időben eltettünk pár üveggel, télen is élvezhetjük - vagy elkészíthetjük valamelyik külföldi rokonát!
NosaltySzeretitek a tormát? És a vízitormát ismeritek? Érdemes mindkettőt használni - számos jótékony hatásuk minket is meglepett. És olyan kellemesen csípnek!
NosaltyA Konyhafőnök mai adásában egy különleges whiskeykrémes desszertet láthattunk - nekünk is megjött a kedvünk a whiskey-vel való főzéshez!
NosaltyA Wellington bélszín egy igazi királyi fogás - időigényes, drága, de évente egyszer, például karácsonykor megéri elkészíteni - A Konyhafőnök mai adásában ihletet kaphattunk!
NosaltyZserbó, flódni, krémes - ki ne szeretné a három közül legalább az egyiket? A Konyhafőnök mai adásában a csapatoknak közülük kellett választani!
NosaltyAki szereti a fehérrépát, az biztosan szeretni fogja a barabolyt is. A Konyhafőnök mai adásában ez volt az egyik különleges alapanyag, amivel főzni kellett.
NosaltyA Konyhafőnök mai adásában a séf egy különleges máglyarakást mutatott be. Ha kedvet kaptatok hozzá, készítsétek el ti is - hiszen annyi különböző fajtája van!
NosaltyA világ legnépszerűbb salátája, mégis kevesen készítik autentikusan. A Konyhafőnökben most párbajfeladat volt a Cézár-saláta. Te tudod, hogyan készül valójában?
NosaltyGyümölcsnap volt a Konyhafőnök mai adásában - a gyümölcsös húsok után tökéletes almás pitét kellett készíteni. Elmondjuk, mi hogy csináltuk volna!
NosaltyNe adjátok fel, idő hiányában, sütés nélkül, egészen gyorsan is össze lehet dobni egy-egy desszertet a családnak vagy az ünnepi vendégseregnek. Ezúttal a csillagjegyetek szerint ajánlunk nektek egy-egy fincsi, gyors, sütés nélküli édességet karácsonyra (is).
NosaltyRicky Martin Budapesten járt, és még a karácsonyi vásárba is ellátogatott.
NosaltyLássuk, mely receptek csavarták el a fejeteket, és főleg, mely fogások voltak, melyre a leginkább éhesek voltatok idén. 2025 toplistás kedvencei következnek a Nosalty oldaláról.
Macsuga ViktóriaSokan évek óta a citromot tartják nagy ellenségnek, ha teafogyasztásról van szó, hiszen a tealevelek természetes módon tartalmaznak alumíniumot, amit a citromsav képes kioldani a főzetbe. A valódi veszély azonban egész másban rejlik.
A gyaloglás nem csupán egészséges választás, hanem olyan tevékenység, amely, ha rendszeressé válik, hosszú távon hozzájárul a hasi zsír csökkenéséhez és általános jó közérzethez.
Mennyi mennyei finomság sorakozik ma az étkezőasztalokra! Tojásleves, ezúttal nagyon finoman, tarhonya, sültpaprikával spékelve és egy kis rózsavizes muffin is érkezik.
Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...