Zöldcitromban pácolt kapros lazacfilé
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 14% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
475
kcal
- 14% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
1899
kcal
- 14% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 42.9 g
Zsír
-
Összesen 30.6 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 19 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 92 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1014.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 63 mg
-
Kálcium 123 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 81 mg
-
Foszfor 561 mg
-
Nátrium 179 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 7.6 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 222.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 244 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 8 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 49 mg
-
D vitamin: 870 micro
-
K vitamin: 14 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 17 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 78 micro
-
Kolin: 192 mg
-
Retinol - A vitamin: 70 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 11 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
475
kcal
- 14% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 171.7 g
Zsír
-
Összesen 122.5 g
-
Telített zsírsav 18 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 74 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 16 g
-
Koleszterin 368 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4057 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 253 mg
-
Kálcium 493 mg
-
Vas 16 mg
-
Magnézium 326 mg
-
Foszfor 2245 mg
-
Nátrium 716 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 30.4 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 8 mg
VÍZ
-
Összesen 889.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 978 micro
-
B6 vitamin: 5 mg
-
B12 Vitamin: 33 micro
-
E vitamin: 16 mg
-
C vitamin: 197 mg
-
D vitamin: 3480 micro
-
K vitamin: 55 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 67 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 314 micro
-
Kolin: 766 mg
-
Retinol - A vitamin: 280 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 43 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
1899
kcal
- 14% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 13.8 g
Zsír
-
Összesen 9.9 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 30 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 326.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 20 mg
-
Kálcium 40 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 26 mg
-
Foszfor 180 mg
-
Nátrium 58 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.4 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 71.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 79 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 16 mg
-
D vitamin: 280 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 25 micro
-
Kolin: 62 mg
-
Retinol - A vitamin: 23 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 3 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
152
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A lazacot felszeleteljük.
- A lime levét kifacsarjuk és összekeverjük az olívaolajjal, az összezúzott fokhagymával és az apróra vágott kaporral.
- Ebbe pácoljuk be a halszeletektet.1 éjszakára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
- Egy serpenyőben megsütjük. (Nem kell külön olaj alá, mert a húson lévő pác elegegendő a sütéshez.)
- Sütés ideje: 15 perc
- Elkészítettem: 2 alkalommal
- Receptkönyvben: 330
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 21
- Össznézettség: 29270
- Feltöltés dátuma: 2009. július 07.
Ajánló
Salátával tálaljuk.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
A lime nagyon kellemesen tompítja a lazac erőteljes ízét. Nagyon jó kombináció!