r
Nosalty Logó

Vörösboros tarhonyás marhapörkölt

0,0

0 ÉRTÉKELÉS0 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Hobbychef
Vörösboros tarhonyás marhapörkölt
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
közepes

Hozzávalók

825
Kalória
51.2g
Fehérje
107.6g
Szénhidrátok
15.6g
Zsír
343.3g
Víz
65.6g
Koleszterin
7.3g
Rost
9.8g
Cukor
  • 10% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 825 kcal
  • 10% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 1648 kcal
  • 10% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 154 kcal
  • 10% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    51.2 g

Zsír

  • Összesen
    15.6 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1071.6 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    107 mg
  • Kálcium
    98 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    117 mg
  • Foszfor
    610 mg
  • Nátrium
    116 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    107.6 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

Víz

  • Összesen
    343.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    52 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    41 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    51 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    347 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    100 micro
  • β-karotin
    573 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2316 micro
  • Lut-zea
    279 micro
Összesen 825 kcal
  • 10% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    102.4 g

Zsír

  • Összesen
    31.1 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    131 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2143.2 g
  • Cink
    25 mg
  • Szelén
    213 mg
  • Kálcium
    197 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    233 mg
  • Foszfor
    1221 mg
  • Nátrium
    233 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    215.2 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

Víz

  • Összesen
    686.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    104 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    81 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    102 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    37 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    694 micro
  • Kolin:
    78 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    199 micro
  • β-karotin
    1145 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    4631 micro
  • Lut-zea
    558 micro
Összesen 1648 kcal
  • 10% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.5 g

Zsír

  • Összesen
    2.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    12 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    198.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    18 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    113 mg
  • Nátrium
    22 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    63.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    10 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    64 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    106 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    429 micro
  • Lut-zea
    52 micro
Összesen 154 kcal

Elkészítés

  1. A húst kis kockára vágjuk, a zöldségeket aprítjuk.
  2. A zsíron megpirítjuka hagymát, majd rádobjuka húst, spörköljükegy darabig a saját levében, majd fűszerezzük, beletesszüka paprikát és a paradicsomot. Később öntünk rá kevés vizet.
  3. Közben megfőzzüka tarhonyát.
  4. Amikor a hús már puha, beleöntjüka vörösbort, hozzáadjuka petrezselymet, s hozzákeverjüka tarhonyát.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 perc
  • Főzés ideje: 45 perc

Mert a pörkölt nem kötelezően csak krumplival vagy nokedlivel készíthető.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!