r
Nosalty Logó

Vörösboros tarhonyás marhapörkölt

0,0

0 ÉRTÉKELÉS0 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Hobbychef
Vörösboros tarhonyás marhapörkölt
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
közepes

Hozzávalók

825
Kalória
51.2g
Fehérje
107.6g
Szénhidrátok
15.6g
Zsír
343.3g
Víz
65.6g
Koleszterin
7.3g
Rost
9.8g
Cukor
  • 10% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 825 kcal
  • 10% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 1648 kcal
  • 10% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 154 kcal
  • 10% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    51.2 g

Zsír

  • Összesen
    15.6 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1071.6 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    107 mg
  • Kálcium
    98 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    117 mg
  • Foszfor
    610 mg
  • Nátrium
    116 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    107.6 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

Víz

  • Összesen
    343.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    52 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    41 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    51 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    347 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    100 micro
  • β-karotin
    573 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2316 micro
  • Lut-zea
    279 micro
Összesen 825 kcal
  • 10% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    102.4 g

Zsír

  • Összesen
    31.1 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    131 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2143.2 g
  • Cink
    25 mg
  • Szelén
    213 mg
  • Kálcium
    197 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    233 mg
  • Foszfor
    1221 mg
  • Nátrium
    233 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    215.2 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

Víz

  • Összesen
    686.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    104 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    81 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    102 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    37 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    694 micro
  • Kolin:
    78 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    199 micro
  • β-karotin
    1145 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    4631 micro
  • Lut-zea
    558 micro
Összesen 1648 kcal
  • 10% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.5 g

Zsír

  • Összesen
    2.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    12 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    198.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    18 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    113 mg
  • Nátrium
    22 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    63.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    10 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    64 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    106 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    429 micro
  • Lut-zea
    52 micro
Összesen 154 kcal

Elkészítés

  1. A húst kis kockára vágjuk, a zöldségeket aprítjuk.
  2. A zsíron megpirítjuka hagymát, majd rádobjuka húst, spörköljükegy darabig a saját levében, majd fűszerezzük, beletesszüka paprikát és a paradicsomot. Később öntünk rá kevés vizet.
  3. Közben megfőzzüka tarhonyát.
  4. Amikor a hús már puha, beleöntjüka vörösbort, hozzáadjuka petrezselymet, s hozzákeverjüka tarhonyát.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 perc
  • Főzés ideje: 45 perc

Mert a pörkölt nem kötelezően csak krumplival vagy nokedlivel készíthető.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Sonkás tészta

A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...

Maradékmentő sonkás-sajtos krokett

Soha, de soha ne dobjátok ki a maradék burgonyapürét! Megmutatjuk a legjobb felhasználási módját egy gyors és egyszerű recepttel. Mindenképp próbáljátok ki, akár sima törtburgonyás ...

Zsályás sült brokkoli

Nagyon jól érzi magát a zsálya hátul a kertben, na én meg jól megtéptem. :o) Az allrecipes oldalon találtam ezt a receptet, és mindenki ódákat zengett róla. Nekem meg azért tetszett ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!