Virslis babsaláta
0,0
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!

adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű
Hozzávalók
794
Kalória
50g
Fehérje
139g
Szénhidrátok
6.5g
Zsír
190.5g
Víz
13.2g
Koleszterin
31.5g
Rost
19.3g
Cukor
- 13% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
794
kcal
- 13% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
3175
kcal
- 13% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 49% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Folsav - B9-vitamin:
Fehérje
-
Összesen 50 g
Zsír
-
Összesen 6.5 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 13 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2641.4 g
-
Cink 8 mg
-
Szelén 32 mg
-
Kálcium 552 mg
-
Vas 22 mg
-
Magnézium 391 mg
-
Foszfor 654 mg
-
Nátrium 977 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 4 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 139 g
-
Cukor 19 mg
-
Élelmi rost 32 mg
Víz
-
Összesen 190.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 16 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 12 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 788 micro
-
Kolin: 136 mg
-
Retinol - A vitamin: 16 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 4 micro
Összesen
794
kcal
- 13% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 49% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Folsav - B9-vitamin:
Fehérje
-
Összesen 199.9 g
Zsír
-
Összesen 26 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 53 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 10565.4 g
-
Cink 32 mg
-
Szelén 126 mg
-
Kálcium 2209 mg
-
Vas 87 mg
-
Magnézium 1562 mg
-
Foszfor 2618 mg
-
Nátrium 3908 mg
-
Réz 8 mg
-
Mangán 15 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 556 g
-
Cukor 77 mg
-
Élelmi rost 126 mg
Víz
-
Összesen 761.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 63 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 20 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 47 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 4 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 3153 micro
-
Kolin: 545 mg
-
Retinol - A vitamin: 63 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 6 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 14 micro
Összesen
3175
kcal
- 13% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 49% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Folsav - B9-vitamin:
Fehérje
-
Összesen 12.4 g
Zsír
-
Összesen 1.6 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 3 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 654.6 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 137 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 97 mg
-
Foszfor 162 mg
-
Nátrium 242 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 34.4 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 8 mg
Víz
-
Összesen 47.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 4 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 195 micro
-
Kolin: 34 mg
-
Retinol - A vitamin: 4 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
196
kcal
Elkészítés
- Először a virsliket megfőzzük, majd ha kihűlt, karikákra vágjuk.
- A hagymát megpucoljuk, és félbevágjuk, majd felszeleteljük.
- Vizet forralunk, a vizet elzárjuk, és a szeletelt hagymát beledobjuk.
- Kb. ½ percig benne hagyjuk, átkeverjük, majd leöntjük a vizet róla. (Ezzel a módszerrel nem lesz hagymaízű utólag a szánk.) Félretesszük hűlni.
- A konzervbabot felbontjuk, leöntjük róla a levet, és egy nagyobb tálba kiborítjuk.
- Hozzáadjuk a virslit és a hagymát.
- Elkészítjük a salátalevet (ecet, citromlé, só, cukor, bors, víz), és ráöntjük.
- Finoman átkeverjük, és pár órára hűtőbe tesszük.
Recept infó
- Előkészítés ideje: 5 perc
- Főzés ideje: 5 perc
- Főzés módja: hidegkonyha
Testvérem csinál gyakran babsalátát, gondoltam, én is kipróbálom egy kis változtatással.
Elmentem a receptkönyvembe
Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok
Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Megcsináltam
Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!