Virslis-almás-majonézes saláta
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
- 5% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 9% Zsír
Összesen
656
kcal
- 5% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 9% Zsír
Összesen
2629
kcal
- 5% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 25 g
Zsír
-
Összesen 44.3 g
-
Telített zsírsav 19 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 15 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 127 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2125.2 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 32 mg
-
Kálcium 598 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 69 mg
-
Foszfor 418 mg
-
Nátrium 999 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 43.2 g
-
Cukor 19 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 358.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 275 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 40 mg
-
D vitamin: 8 micro
-
K vitamin: 149 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 75 micro
-
Kolin: 35 mg
-
Retinol - A vitamin: 235 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 471 micro
-
β-crypt 15 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 834 micro
Összesen
656
kcal
- 5% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 100.2 g
Zsír
-
Összesen 177.2 g
-
Telített zsírsav 74 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 60 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 11 g
-
Koleszterin 510 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 8500.7 g
-
Cink 14 mg
-
Szelén 129 mg
-
Kálcium 2392 mg
-
Vas 21 mg
-
Magnézium 277 mg
-
Foszfor 1671 mg
-
Nátrium 3994 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 172.9 g
-
Cukor 75 mg
-
Élelmi rost 28 mg
VÍZ
-
Összesen 1434 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1101 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 159 mg
-
D vitamin: 32 micro
-
K vitamin: 597 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 3 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 16 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 299 micro
-
Kolin: 138 mg
-
Retinol - A vitamin: 940 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1883 micro
-
β-crypt 61 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3334 micro
Összesen
2629
kcal
- 5% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 4.4 g
Zsír
-
Összesen 7.7 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 22 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 371.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 6 mg
-
Kálcium 105 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 12 mg
-
Foszfor 73 mg
-
Nátrium 175 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 7.6 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 62.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 48 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 7 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 26 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 13 micro
-
Kolin: 6 mg
-
Retinol - A vitamin: 41 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 82 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 146 micro
Összesen
115
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A pucolt, felkockázott krumplit sós vízben megfőzzük. Ha kész, hagyjuk kihűlni.
- A virslit is feltesszük főni. Ha kész, hagyjuk kihűlni, majd felkarikázzuk.
- A tejfölből, a kefírből és a majonázből öntetet készítünk, majd ízlés szerint borsozzuk.
- Az almát megpucoljuk, kimagozzuk, és felkockázzuk.
- Az újhagymát is felkarikázzuk. A sajtot felkockázzuk.
- Ha a krumpli és a virsli kihűlt, összekeverjük őket az almával, a hagymával és a sajttal. Majd hozzáöntjük az öntetet.
- Hűtőben állni hagyjuk egy kicsit.
- Receptkönyvben: 498
- Tegnapi nézettség: 12
- 7 napos nézettség: 30
- Össznézettség: 55158
- Feltöltés dátuma: 2010. december 17.
Ajánló
Mi legjobban magában friss bagettel vagy kenyérrel szeretjük, de köretnek is alkalmas lehet egyszerűbb, nem túl fűszeres húsok mellé. A hozzávalókat nyugodtan lehet variálni, attól függően, hogy ki hogy szereti.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- konyhatechnológia:
-
- mikor:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Nagyon éhes voltam mikor este hazaértem, így valami egyszerű, gyorsan elkészíthetőt szerettem volna, mégpedig amihez nem kell boltba rohanni.