Tutti-frutti pite
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Sandrine
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
- 6% Fehérje
- 47% Szénhidrát
- 14% Zsír
Összesen
294
kcal
- 6% Fehérje
- 47% Szénhidrát
- 14% Zsír
Összesen
1763
kcal
- 6% Fehérje
- 47% Szénhidrát
- 14% Zsír
-
32.4g leveles tészta120 kcal
-
5.3g pudingpor20 kcal
-
2.7g vaníliás pudingpor10 kcal
-
29.5g tej17 kcal
-
6.5g tojás8 kcal
-
5.9g cukor23 kcal
-
5.9g áfonya3 kcal
-
5.9g szeder2 kcal
-
5.9g szőlő4 kcal
Összesen
207
kcal
- 6% Fehérje
- 47% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 33% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 5.3 g
Zsír
-
Összesen 12.2 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 30 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 210.6 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 56 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 4 mg
-
Foszfor 22 mg
-
Nátrium 125 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 39.8 g
-
Cukor 13 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 27.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 14 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 7 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 6 micro
-
Kolin: 25 mg
-
Retinol - A vitamin: 13 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 16 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 62 micro
Összesen
294
kcal
- 6% Fehérje
- 47% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 33% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 31.6 g
Zsír
-
Összesen 73.4 g
-
Telített zsírsav 34 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 180 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1263.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 17 mg
-
Kálcium 336 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 24 mg
-
Foszfor 131 mg
-
Nátrium 752 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 238.7 g
-
Cukor 78 mg
-
Élelmi rost 8 mg
VÍZ
-
Összesen 165.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 86 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 16 mg
-
D vitamin: 40 micro
-
K vitamin: 26 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 39 micro
-
Kolin: 152 mg
-
Retinol - A vitamin: 77 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 96 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 375 micro
Összesen
1763
kcal
- 6% Fehérje
- 47% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 33% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 3.7 g
Zsír
-
Összesen 8.7 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 21 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 149.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 40 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 3 mg
-
Foszfor 15 mg
-
Nátrium 89 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 28.2 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 19.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 10 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 5 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 5 micro
-
Kolin: 18 mg
-
Retinol - A vitamin: 9 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 11 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 44 micro
Összesen
207
kcal
Hozzávalók
-
1 csomag leveles tészta
-
0.5 tasak vaníliás pudingpor
-
2.5 dl tej
-
1 db tojás
-
5 ek cukor
-
5 dkg áfonya
-
5 dkg szeder
-
5 dkg szőlő
Elkészítés
- A leveles tésztát kinyújtjuk, és a piteformába simítjuk úgy, hogy a peremig érjen a tészta. Villával sok helyen megszurkáljuk, és kb 8 perc alatt a forró sütőben elősütjük. Hűlni hagyjuk.
- Ezalatt a tojást a cukorral kézi habverő segítségével kikeverjük, majd fokozatosan hozzáadagoljuk a kétféle pudingport és a tejet. A végére egyenletes, sima pudingalapot kapunk.
- Az elősütött tésztán ízlés szerint elrendezgetjük a gyümölcsöket, majd óvatosan ráöntjük a pudingos egyveleget.
- Visszahelyezzük a pitét a sütőbe kb. 40-45 percre (sütőtől függ!). Akkor van kész, ha sűrű puding állagú a krém a közepén is. A lekapcsolt sütőben hagyjuk kihűlni.
- Sütés hőfoka: 220 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 50 perc
- Elkészítettem: 2 alkalommal
- Receptkönyvben: 34
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 6885
- Feltöltés dátuma: 2012. május 09.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
Sandrine
57 recept
Sok gyümölcsöm volt otthon és egy tuttifrutti ízű pudingporom. Érdekes lett, de nagyon finom és jól is néz ki. Még a barátomnak is bejött, aki egyébként nem édesszájú. Érdemes kipróbálni.