r
Nosalty Logó

Túrós-pudingos tepsibe dobálós

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Túrós-pudingos tepsibe dobálós
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 11% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 336 kcal
  • 11% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 4024 kcal
  • 11% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 206 kcal
  • 11% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    9.3 g

Zsír

  • Összesen
    11.6 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    82 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    480.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    161 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    161 mg
  • Nátrium
    135 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    47.1 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    17.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    94 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    93 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    86 micro
Összesen 336 kcal
  • 11% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    111.5 g

Zsír

  • Összesen
    138.7 g
  • Telített zsírsav
    75 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    978 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5762 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    165 mg
  • Kálcium
    1932 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    98 mg
  • Foszfor
    1930 mg
  • Nátrium
    1621 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    564.7 g
  • Cukor
    301 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    209.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1131 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    173 micro
  • Kolin:
    623 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1115 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    190 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1029 micro
Összesen 4024 kcal
  • 11% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    5.7 g

Zsír

  • Összesen
    7.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    295.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    99 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    5 mg
  • Foszfor
    99 mg
  • Nátrium
    83 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    10.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    58 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    57 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    53 micro
Összesen 206 kcal
  • Legnézettebb receptje

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A száraz hozzávalókat összekeverjük egy edényben, melyek a sütőpor, a liszt, az egyik vaníliás cukor, a porcukorból 200 g és a só.
  2. A tepsit a vaj felével kikenjük, majd beleszórjuk a lisztes keverék egyik felét.
  3. Utána a tojásokat felverjük egy másik edényben, majd felöntjük fél liter (500 g) tejjel. A maradék 50 g cukrot hozzáadjuk.
  4. A túrót elkeverjük a 250 g tejjel elkészült fél zacskó pudingporral, melyhez egy zacskó vaníliás cukrot adtunk. A túrós keverékhez adjuk hozzá a citrom héját is. Ezután ezt a keveréket a lisztes rétegen elegyengetjük, majd rászórjuk a maradék lisztet.
  5. A tojásos egyveleggel leöntjük az egészet, és a maradék (mikrózott, folyósabb állagú) vajjal körbelocsoljuk. A tésztát hagyjuk pihenni 15-20 percet.
  6. Előmelegített sütőben sütjük készre, 160 °C-on, kb. 45 perc alatt. Az utolsó 10-15 percben légkeverésesre kapcsoljuk a sütőt (ha van ilyen funkció).
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Receptkönyvben: 346
  • Tegnapi nézettség: 26
  • 7 napos nézettség: 123
  • Össznézettség: 115384
  • Feltöltés dátuma: 2014. november 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon gyorsan kellett süti, és a lusta asszony rétesét választottam. Sajnos rá kellett jönnöm, hogy nincs elég túróm, így okoskodnom kellett, pudinggal helyettesítettem :-) nagyon finom lett!!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...