Töltött bundáskenyér 3.
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
a-édrienn
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 20% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 19% Zsír
Összesen
489
kcal
- 20% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 19% Zsír
Összesen
976
kcal
- 20% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 19% Zsír
- 53% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 33.2 g
Zsír
-
Összesen 32.1 g
-
Telített zsírsav 12 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 11 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 332 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1864.2 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 37 mg
-
Kálcium 397 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 31 mg
-
Foszfor 356 mg
-
Nátrium 1038 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 12.7 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 86.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 274 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 70 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 64 micro
-
Kolin: 226 mg
-
Retinol - A vitamin: 273 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 15 micro
-
β-crypt 7 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 376 micro
Összesen
489
kcal
- 20% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 19% Zsír
- 53% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 66.4 g
Zsír
-
Összesen 64.3 g
-
Telített zsírsav 25 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 22 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 10 g
-
Koleszterin 663 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3728.4 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 73 mg
-
Kálcium 794 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 62 mg
-
Foszfor 712 mg
-
Nátrium 2077 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 25.4 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 173.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 547 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 8 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 140 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 129 micro
-
Kolin: 451 mg
-
Retinol - A vitamin: 545 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 30 micro
-
β-crypt 13 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 752 micro
Összesen
976
kcal
- 20% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 19% Zsír
- 53% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 15.4 g
Zsír
-
Összesen 14.9 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 154 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 865.1 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 17 mg
-
Kálcium 184 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 14 mg
-
Foszfor 165 mg
-
Nátrium 482 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.9 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 40.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 127 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 32 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 30 micro
-
Kolin: 105 mg
-
Retinol - A vitamin: 127 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 7 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 175 micro
Összesen
227
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A kenyeretúgy szeljük,hogy elkezdünklevágni egy szeletet, de csak a 3/4-ig, majd vágunk még egy szeletet, de azt már teljesen levágjuk. Az így keletkezett "zsebbe" tesszük a sonka szeleteket és a sajtot.
- A tojásokat egy tálban felverjük, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. A kenyérszeleteket megforgatjuk a tojásban, az sem baj ha tovább hagyjuk kicsit benne állni.
- Egy serpenyőben az olajat felhevítjük és a kenyeret belehelyezzük, szép aranybarnára sütjük, majd megfordítjuk és a másik oldalát is megsütjük.
- Sütés ideje: 10 perc
- Receptkönyvben: 104
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 12924
- Feltöltés dátuma: 2011. július 01.
Ajánló
Sonka helyett kolbásszal is tölthetjük, a fantáziánkra van bízva. Friss paradicsommal vagy paprikával is nagyon finom. Hagyma szeleteket is tehetünk bele.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
a-édrienn
87 recept
Volt itthon egy száraz cipó és már nagyon régen ettem bundáskenyeret, így ezt csináltam belőle. A receptet a Tv-ben láttam, igaz ott nem ilyen volt a töltelék benne. Már kipróbáltam melegszendvics krémmel is és úgy is nagyon finom.