r
Nosalty Logó

Tésztafelfújt gazdagon

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nosalty
Tésztafelfújt gazdagon
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 9% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 605 kcal
  • 9% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 3633 kcal
  • 9% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 192 kcal
  • 9% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    24.6 g

Zsír

  • Összesen
    39.5 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    178 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1512.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    337 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    50 mg
  • Foszfor
    339 mg
  • Nátrium
    739 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.7 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    160.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    336 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    79 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    147 micro
  • Kolin:
    84 mg
  • Retinol - A vitamin:
    313 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    270 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    509 micro
Összesen 605 kcal
  • 9% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    147.7 g

Zsír

  • Összesen
    237.2 g
  • Telített zsírsav
    131 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    61 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    1065 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9073.3 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    253 mg
  • Kálcium
    2021 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    303 mg
  • Foszfor
    2031 mg
  • Nátrium
    4432 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    232.5 g
  • Cukor
    34 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    962.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2017 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    51 mg
  • D vitamin:
    184 micro
  • K vitamin:
    474 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    28 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    883 micro
  • Kolin:
    504 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1880 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1618 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3054 micro
Összesen 3633 kcal
  • 9% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.8 g

Zsír

  • Összesen
    12.4 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    476 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    106 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    107 mg
  • Nátrium
    233 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    106 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    46 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    99 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    85 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    160 micro
Összesen 192 kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tésztát sós vízben kifőzzük.
  2. A vajon párolni kezdjük a gombát, sózzuk-borsozzuk, majd nagyjából félidőnél hozzádobjuk a felkarikázott újhagymát is.
  3. Egy nagy tálban összekeverjük a tojást, a habtejszínt, a tejfölt. Sózzuk-borsozzuk, majd hozzáadjuk a felkockázott tarját, a reszelt sajt felét és az újhagymás gombát.
  4. Egy nagy hőálló tepsit kivajazunk, és beleöntjük a leszűrt tésztát, majd rákanalazzuk a tejfölös-húsos-zöldséges keveréket, és alaposan összeforgatjuk.
  5. A tetejét megszórjuk a reszelt sajt másik felével. 180°C-ra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 197
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 11
  • Össznézettség: 12487
  • Feltöltés dátuma: 2017. október 09.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ez a tarjával és gombával felturbózott tésztafelfújt nem csak eszméletlenül finom, hanem könnyedén elkészíthető és laktató is, ráadásul szabadon variálhatjuk az összetevőket, attól függően, mi van a hűtőnkben.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...