r
Nosalty Logó

Tepsis húsos burgonya

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NapsütötteVidékünkön
Tepsis húsos burgonya
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 643 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 5147 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 122 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    38.5 g

Zsír

  • Összesen
    37 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    145 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1302.7 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    312 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    86 mg
  • Foszfor
    568 mg
  • Nátrium
    298 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39.1 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    344.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    182 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    39 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    40 micro
  • Kolin:
    133 mg
  • Retinol - A vitamin:
    180 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    31 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    18 micro
Összesen 643 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    307.9 g

Zsír

  • Összesen
    296.2 g
  • Telített zsírsav
    131 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    108 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    43 g
  • Koleszterin
    1156 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10421.9 g
  • Cink
    30 mg
  • Szelén
    258 mg
  • Kálcium
    2494 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    689 mg
  • Foszfor
    4543 mg
  • Nátrium
    2383 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    313.2 g
  • Cukor
    53 mg
  • Élelmi rost
    34 mg

VÍZ

  • Összesen
    2756.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1456 micro
  • B6 vitamin:
    10 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    21 mg
  • C vitamin:
    315 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    48 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    73 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    316 micro
  • Kolin:
    1068 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1436 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    251 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    142 micro
Összesen 5147 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.3 g

Zsír

  • Összesen
    7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    247 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    59 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    108 mg
  • Nátrium
    56 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    35 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    34 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 122 kcal
  • Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A burgonyát héjában, forró, sós vízben tesszük fel főni. 15 percig főni hagyjuk, majd megpucoljuk, karikákra vágjuk és a szeletek felét olajozott tepsibe sorakoztatjuk.
  2. A kis kockákra vágott vöröshagymát 3 evőkanál felhevített olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a darált húst. Sózzuk, fűszerezzük a borssal és a majoránnával. Addig sütjük gyakran megkeverve, amíg zsírjára sül, nem lesz folyadék az edényben. Ekkor egyenletesen a burgonyára szórjuk.
  3. A krumpli másik felével lezárjuk a rétegezést. A tejszínhez sót, borsot és majoránnát keverünk, majd egyenletesen a tepsis burgonyára öntjük. Előmelegített, 200 fokos sütőben 35 percig sütjük.
  4. A sajtot lereszeljük, rászórjuk a krumplira, és 15 perc alatt készre sütjük.
  5. Rögtön kivéve a sütőből, forrón a legfinomabb!
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x40x8
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Receptkönyvben: 1112
  • Tegnapi nézettség: 64
  • 7 napos nézettség: 497
  • Össznézettség: 199727
  • Feltöltés dátuma: 2018. szeptember 09.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tepsis húsos burgonya
NapsütötteVidékünkön 174 recept

Gyakran előveszem ezt a receptet, ha nem akarok órákig a konyhában lenni. A recept egy magas, 30x40-es tepsihez való, felére csökkenthetjük a mennyiségeket, ha kevesebbet szeretnénk készíteni. Rögtön kivéve a sütőből, forrón a legfinomabb!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...