Tepsis csirkecomb burgonyával
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Boszi
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 8% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 9% Zsír
Összesen
621
kcal
- 8% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 9% Zsír
Összesen
3112
kcal
- 8% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 9% Zsír
-
53.1g csirkecomb59 kcal
-
0.4g fokhagyma0 kcal
-
45.5g burgonya26 kcal
-
0.2g napraforgó olaj2 kcal
-
0.7g olívaolaj6 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0 kcal
Összesen
93
kcal
- 8% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 34.5 g
Zsír
-
Összesen 35.6 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 16 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 169 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 756 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 34 mg
-
Kálcium 47 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 87 mg
-
Foszfor 414 mg
-
Nátrium 167 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 40.4 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 302.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 51 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 45 mg
-
D vitamin: 4 micro
-
K vitamin: 12 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 11 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 41 micro
-
Kolin: 103 mg
-
Retinol - A vitamin: 51 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 2 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 186 micro
Összesen
621
kcal
- 8% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 172.7 g
Zsír
-
Összesen 178.2 g
-
Telített zsírsav 44 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 81 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 36 g
-
Koleszterin 846 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3779.8 g
-
Cink 17 mg
-
Szelén 170 mg
-
Kálcium 237 mg
-
Vas 16 mg
-
Magnézium 434 mg
-
Foszfor 2068 mg
-
Nátrium 834 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 201.9 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 24 mg
VÍZ
-
Összesen 1510.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 255 micro
-
B6 vitamin: 6 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 9 mg
-
C vitamin: 227 mg
-
D vitamin: 18 micro
-
K vitamin: 58 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 55 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 205 micro
-
Kolin: 517 mg
-
Retinol - A vitamin: 255 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 12 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 931 micro
Összesen
3112
kcal
- 8% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5.2 g
Zsír
-
Összesen 5.4 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 26 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 114.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 7 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 13 mg
-
Foszfor 63 mg
-
Nátrium 25 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6.1 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 45.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 8 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 7 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 6 micro
-
Kolin: 16 mg
-
Retinol - A vitamin: 8 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 28 micro
Összesen
93
kcal
Hozzávalók
-
4 gerezd fokhagyma
-
3 ek olívaolaj
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
flekken fűszerkeverék ízlés szerint
Elkészítés
- A csirkecombokon rajta hagyjuk a bőrét, úgy besózzuk.
- Egy magasabb tepsibe (én kacsasütőbe tettem) tesszük a combokat, szépen elrendezve, de előtte jól kiolajozzuk a tepsit.
- A combokat meglocsoljuk olívaolajjal, és fűszerezzük. A fokhagymát a combok közé tesszük, és a tepsit alufóliával betakarjuk.
- A burgonyát hasábokra vágva sütőpőapírral bélet tepsire helyezzük, olívaolajjal meglocsoljuk és sózzuk.
- A sütőt előmelegítjük 180 fokra, és a combos tepsit felülre tesszük.
- A burgonyás tepsit az alsó polcra tesszük, és bekapcsoljuk a hőlégkeverést.
- A combokról 35 perc után levesszük a fóliát, a sütőt grillfokozatra kapcsoljuk, és még sütjük kb. 25 percig.
- A combokat forgassuk, és locsoljuk. Mire a combok megsülnek, a burgonya is kész lesz.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 50 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 113
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 20776
- Feltöltés dátuma: 2012. szeptember 26.
Ajánló
Bármikor készíthető.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Boszi
159 recept
Hasonló receptet a "tomakonyha" blogján olvastam. Köszönet érte. Egy gyorsan elkészíthető ebédre volt szükségem. Igaz, hogy hasonló recept van sok ebből az ételből, de gondoltam az egyszerűsége és gyorsasága megéri.