r
Nosalty Logó

Tejszínes-fehérboros csirkeragu zöldborsóval

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Tejszínes-fehérboros csirkeragu zöldborsóval
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 462 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 923 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 39 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    42.9 g

Zsír

  • Összesen
    14.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    115 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2903.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    50 mg
  • Kálcium
    108 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    96 mg
  • Foszfor
    539 mg
  • Nátrium
    2104 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.1 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    426.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    116 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    44 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    215 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    126 micro
  • Kolin:
    169 mg
  • Retinol - A vitamin:
    28 micro
  • α-karotin
    71 micro
  • β-karotin
    1023 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1608 micro
  • Lut-zea
    2032 micro
Összesen 462 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    85.8 g

Zsír

  • Összesen
    29.2 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    230 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5806.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    99 mg
  • Kálcium
    217 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    191 mg
  • Foszfor
    1077 mg
  • Nátrium
    4207 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    50.2 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    852.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    233 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    88 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    431 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    41 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    252 micro
  • Kolin:
    338 mg
  • Retinol - A vitamin:
    56 micro
  • α-karotin
    142 micro
  • β-karotin
    2047 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3216 micro
  • Lut-zea
    4064 micro
Összesen 923 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    3.6 g

Zsír

  • Összesen
    1.2 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    10 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    241.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    45 mg
  • Nátrium
    175 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    35.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    10 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    85 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    134 micro
  • Lut-zea
    169 micro
Összesen 39 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst megmossuk, papírtörlővel szárazra itatjuk, kockákra vágjuk. A gombát szeletekre vágjuk. A paradicsomokat kettévágjuk. Az újhagymát gyűrűkre vágjuk.
  2. A gombát 1 ek olajban 5 perc alatt megpirítjuk. Sóval, borssal fűszerezzük, kivesszük. Az újhagymát és a paradicsomot 1 ek olajban megpirítjuk, kivesszük.
  3. A maradék olajban a húst megpirítjuk, sóval, borssal fűszerezzük. Megszórjuk a liszttel, további 1 percig pirítjuk, majd felöntjük a levessel, borral és tejszínnel. Felfőzzük, sóval, borssal fűszerezzük.
  4. Hozzáadjuk a zöldborsót, kb. 5 percig főzzük, majd hozzáadjuk a gombát, hagymát, paradicsomot és felfőzzük. Sóval, borssal ízesítjük.
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 110
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 4886
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Én rizzsel tálaltam, de burgonyarösztivel is nagyon finom.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...