r
Nosalty Logó

Sütőben sült rántott hús

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
bokibo
Sütőben sült rántott hús
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
rántott ételek
  • 18% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 494 kcal
  • 18% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1975 kcal
  • 18% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 190 kcal
  • 18% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    46 g

Zsír

  • Összesen
    11.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    245 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1112 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    63 mg
  • Kálcium
    100 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    68 mg
  • Foszfor
    480 mg
  • Nátrium
    394 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    47 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    143.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    72 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    77 micro
  • Kolin:
    238 mg
  • Retinol - A vitamin:
    72 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    187 micro
Összesen 494 kcal
  • 18% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    184.2 g

Zsír

  • Összesen
    47 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    978 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4448 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    253 mg
  • Kálcium
    401 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    272 mg
  • Foszfor
    1921 mg
  • Nátrium
    1576 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    188 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    575.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    286 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    125 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    69 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    309 micro
  • Kolin:
    951 mg
  • Retinol - A vitamin:
    286 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    748 micro
Összesen 1975 kcal
  • 18% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.8 g

Zsír

  • Összesen
    4.5 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    94 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    428.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    185 mg
  • Nátrium
    152 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    28 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    92 mg
  • Retinol - A vitamin:
    28 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    72 micro
Összesen 190 kcal
  • Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemellett kiklopfoljuk, amilyen vékonyan szeretjük.
  2. Sózzuk, borsozzuk, vékonyan megkenjük fokhagymakrémmel.
  3. Bepanírozzuk: liszt, tojás, zsemlemorzsa.
  4. Egy tepsit bekenünk olajjal (én szilikonlapot használtam, azt nem kentem be). Rátesszük sorba egymás mellé a husikat, és a tetejüket vékonyan megkenjük olajjal.
  5. Előmelegített sütőben sütjük. Félidőben megfordítjuk.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Receptkönyvben: 919
  • Tegnapi nézettség: 29
  • 7 napos nézettség: 279
  • Össznézettség: 456858
  • Feltöltés dátuma: 2011. július 16.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Próbálok életmódot váltani, így a cukrot és a túl sok zsírt mellőzöm mostanában. Repceolajjall sütök, így azt végképp sajnáltam egy rántott húshoz :). Mivel a fasírtot is sütőben sütöm, gondoltam, ennek sem lesz semmi baja így. Nagyon finom lett, ajánlom mindenkinek, hogy egyszer próbálja meg így. Na meg se olajszag, se rengeteg mosogatnivaló :).

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...