r
Nosalty Logó

Sült pisztráng székely módra 2.

0,0

0 ÉRTÉKELÉS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Incsifincsi
Sült pisztráng székely módra 2.
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

985
Kalória
46.3g
Fehérje
99.3g
Szénhidrátok
46.1g
Zsír
123.4g
Víz
87g
Koleszterin
11.8g
Rost
2.9g
Cukor
  • 15% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 985 kcal
  • 15% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 3935 kcal
  • 15% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 192 kcal
  • 15% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    46.3 g

Zsír

  • Összesen
    46.1 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    87 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    979 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    59 mg
  • Kálcium
    139 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    102 mg
  • Foszfor
    568 mg
  • Nátrium
    97 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    99.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

Víz

  • Összesen
    123.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    641 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    12 micro
  • E vitamin:
    21 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    233 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    61 micro
  • Kolin:
    122 mg
  • Retinol - A vitamin:
    26 micro
  • α-karotin
    149 micro
  • β-karotin
    6541 micro
  • β-crypt
    1547 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4756 micro
Összesen 985 kcal
  • 15% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    185.2 g

Zsír

  • Összesen
    184.5 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    81 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    65 g
  • Koleszterin
    348 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3916 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    234 mg
  • Kálcium
    555 mg
  • Vas
    35 mg
  • Magnézium
    409 mg
  • Foszfor
    2270 mg
  • Nátrium
    389 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    10 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    397.4 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    47 mg

Víz

  • Összesen
    493.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2565 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    47 micro
  • E vitamin:
    83 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    930 micro
  • K vitamin:
    89 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    43 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    244 micro
  • Kolin:
    488 mg
  • Retinol - A vitamin:
    102 micro
  • α-karotin
    595 micro
  • β-karotin
    26162 micro
  • β-crypt
    6186 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    19025 micro
Összesen 3935 kcal
  • 15% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    9 g

Zsír

  • Összesen
    9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    190.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    27 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    110 mg
  • Nátrium
    19 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    24 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    125 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    29 micro
  • β-karotin
    1270 micro
  • β-crypt
    300 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    924 micro
Összesen 192 kcal

Elkészítés

  1. Megpucoljuk a halakat (levágjuk a fejét, az uszonyát, kibelezzük: felvágjuk a hasánál).
  2. Miután megpucoltuk, jól megmossuk. Megtöröljük.
  3. Majd befűszerezzük: sóval, borssal.
  4. A lisztben elkeverjük a paprikát, egyenként beleforgatjuk a halszeleteket.
  5. Forró olajban sütjük. Jó étvágyat!

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 30 perc
  • Főzés módja: bográcsos
  • Sütés ideje: 20 perc

Kipróbáltuk bográcsban sütni, egész jó lett!

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hatlapos Eszterházy-torta

A burgenlandi kirándulásunk után szereztem meg a receptet, nem is akárhonnan, az Eszterházy szakácskönyvből. Ennek ellenére nem állítom, hogy ez az eredeti, hiszen máig tisztázatlan, ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!