Sült camembert 2.- lilahagymás
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
- 16% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 19% Zsír
-
125g camembert sajt375 kcal
-
45g lilahagyma16 kcal
Összesen
391
kcal
- 16% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 19% Zsír
-
125g camembert sajt375 kcal
-
45g lilahagyma16 kcal
Összesen
391
kcal
- 16% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 19% Zsír
-
73.5g camembert sajt221 kcal
-
26.5g lilahagyma10 kcal
Összesen
231
kcal
- 16% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 19% Zsír
- 63% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 25.2 g
Zsír
-
Összesen 30.4 g
-
Telített zsírsav 19 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 90 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2045.3 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 18 mg
-
Kálcium 494 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 29 mg
-
Foszfor 446 mg
-
Nátrium 1054 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.4 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 101.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 301 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 23 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 85 micro
-
Kolin: 22 mg
-
Retinol - A vitamin: 300 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 15 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2 micro
Összesen
391
kcal
- 16% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 19% Zsír
- 63% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 25.2 g
Zsír
-
Összesen 30.4 g
-
Telített zsírsav 19 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 90 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2045.3 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 18 mg
-
Kálcium 494 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 29 mg
-
Foszfor 446 mg
-
Nátrium 1054 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.4 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 101.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 301 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 23 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 85 micro
-
Kolin: 22 mg
-
Retinol - A vitamin: 300 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 15 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2 micro
Összesen
391
kcal
- 16% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 19% Zsír
- 63% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 14.8 g
Zsír
-
Összesen 17.9 g
-
Telített zsírsav 11 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 53 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1203.1 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 11 mg
-
Kálcium 291 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 17 mg
-
Foszfor 262 mg
-
Nátrium 620 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.6 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 59.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 177 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 13 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 50 micro
-
Kolin: 13 mg
-
Retinol - A vitamin: 176 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 9 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
231
kcal
Hozzávalók
-
0.5 db lilahagyma
Elkészítés
- A camembert sajtot beletesszük egy tűzálló tálba, tetejét jól bevagdossuk, majd az apró kockára vágott lilahagymát rátesszük és valamennyire belenyomkodjuk a sajtba.
- 220 C-os sütőben kb. 15-20 perc alatt megsütjük. A sajt jó olvadt legyen!
- Sütés hőfoka: 220 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 20 perc
- Receptkönyvben: 74
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 7014
- Feltöltés dátuma: 2010. október 19.
Ajánló
Fagyasztott baguettet szoktam sütni hozzá. (Általában tepsire rakom a tűzálló tálakat és mellé teszem a baguetteket, az kb. 10 perc alatt jó.) Meleg a baguett, forró a camambert, hát mit ne mondjak. Gyors, pikáns, laktató! Nem vagyok egy gazdaságos rajongó:-), de nekünk azzal a camemberttel és azzal a baguettel (fokhagymás, vagy vajas) ízlett a legjobban.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Ez a recept Stahl recept lecsupaszítva, de isteni. Ő kolbászt, diót ír hozzá még, de ez estére ezek nélkül is "fullos" vacsora.