r
Nosalty Logó

Spárga mustáros mártással, tárkonnyal, lágytojással

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
László Lilla
Spárga mustáros mártással, tárkonnyal, lágytojással
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 579 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 1159 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 110 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    29.1 g

Zsír

  • Összesen
    45.8 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    428 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1956.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    442 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    104 mg
  • Foszfor
    608 mg
  • Nátrium
    741 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.3 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    347.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    370 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    87 micro
  • K vitamin:
    76 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    182 micro
  • Kolin:
    349 mg
  • Retinol - A vitamin:
    297 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    817 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1743 micro
Összesen 579 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    58.2 g

Zsír

  • Összesen
    91.5 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    29 g
  • Koleszterin
    857 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3912.5 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    94 mg
  • Kálcium
    883 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    209 mg
  • Foszfor
    1215 mg
  • Nátrium
    1482 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.5 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    695.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    740 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    175 micro
  • K vitamin:
    152 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    364 micro
  • Kolin:
    698 mg
  • Retinol - A vitamin:
    594 micro
  • α-karotin
    32 micro
  • β-karotin
    1634 micro
  • β-crypt
    23 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3486 micro
Összesen 1159 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    5.4 g

Zsír

  • Összesen
    8.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    80 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    366 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    83 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    114 mg
  • Nátrium
    139 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    65 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    69 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    65 mg
  • Retinol - A vitamin:
    56 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    153 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    326 micro
Összesen 110 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A spárgát forrásban lévő sós vízben megfőzzük. A mártáshoz a tejszínt és a fetát összeforraljuk, sózzuk és borsozzuk, tálalásig melegen tartjuk.
  2. A tojásokat forrásban lévő vízben 6-7 perc alatt lágyra főzzük, jeges vízben langyosra hűtjük. Tálaláskor a spárgát meglocsoljuk a mártással, a tetejére rendezzük a félbevágott tojásokat, végül megszórjuk a dióval és a tárkonnyal.
  • Receptkönyvben: 25
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 434
  • Feltöltés dátuma: 2023. június 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
László Lilla 5 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...