r
Nosalty Logó

Spagettileves

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Spagettileves
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 435 kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 1736 kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 275 kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.1 g

Zsír

  • Összesen
    28.6 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    188 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1904 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    262 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    253 mg
  • Nátrium
    1327 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.2 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    79.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    248 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    84 micro
  • Kolin:
    106 mg
  • Retinol - A vitamin:
    243 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    45 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    116 micro
Összesen 435 kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    56.4 g

Zsír

  • Összesen
    114.2 g
  • Telített zsírsav
    64 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    751 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7616.1 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    121 mg
  • Kálcium
    1049 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    116 mg
  • Foszfor
    1011 mg
  • Nátrium
    5306 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    120.6 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    318.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    991 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    112 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    334 micro
  • Kolin:
    424 mg
  • Retinol - A vitamin:
    974 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    181 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    465 micro
Összesen 1736 kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9 g

Zsír

  • Összesen
    18.1 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    119 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1208.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    167 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    160 mg
  • Nátrium
    842 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.1 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    157 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    53 micro
  • Kolin:
    67 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    74 micro
Összesen 275 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húsleveskockát 1 liter vízben felforraljuk. A vajból és lisztből világos rántást készítünk, és a levest berántjuk. Sóval, őrölt borssal ízesítjük.
  2. A spagettit 4 részre törjük,sós vízben kifőzzük, leszűrjük, és a leveshez adjuk.
  3. Hozzáadjuk a tejfölt, és 2-3 percig forraljuk, majd levesszük a tűzről.
  4. A tejszínt a tojássárgával simára keverjük, és állandó keverés mellett, vékony sugárban a levesbe öntjük.
  5. Ezután a levest már ne forraljuk! Azonnal tányérokra szedjük, és reszelt sajttal meghintve tálaljuk.
  • Receptkönyvben: 20
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 7400
  • Feltöltés dátuma: 2010. augusztus 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Már régóta szemeztem ezzel a recepttel, és most eljött az ideje, hogy elkészítsem. Nagyon laktató és finom.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...