r
Nosalty Logó

Spagettileves

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Spagettileves
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 435 kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 1736 kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 275 kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.1 g

Zsír

  • Összesen
    28.6 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    188 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1904 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    262 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    253 mg
  • Nátrium
    1327 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.2 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    79.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    248 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    84 micro
  • Kolin:
    106 mg
  • Retinol - A vitamin:
    243 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    45 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    116 micro
Összesen 435 kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    56.4 g

Zsír

  • Összesen
    114.2 g
  • Telített zsírsav
    64 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    751 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7616.1 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    121 mg
  • Kálcium
    1049 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    116 mg
  • Foszfor
    1011 mg
  • Nátrium
    5306 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    120.6 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    318.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    991 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    112 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    334 micro
  • Kolin:
    424 mg
  • Retinol - A vitamin:
    974 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    181 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    465 micro
Összesen 1736 kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9 g

Zsír

  • Összesen
    18.1 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    119 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1208.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    167 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    160 mg
  • Nátrium
    842 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.1 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    157 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    53 micro
  • Kolin:
    67 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    74 micro
Összesen 275 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húsleveskockát 1 liter vízben felforraljuk. A vajból és lisztből világos rántást készítünk, és a levest berántjuk. Sóval, őrölt borssal ízesítjük.
  2. A spagettit 4 részre törjük,sós vízben kifőzzük, leszűrjük, és a leveshez adjuk.
  3. Hozzáadjuk a tejfölt, és 2-3 percig forraljuk, majd levesszük a tűzről.
  4. A tejszínt a tojássárgával simára keverjük, és állandó keverés mellett, vékony sugárban a levesbe öntjük.
  5. Ezután a levest már ne forraljuk! Azonnal tányérokra szedjük, és reszelt sajttal meghintve tálaljuk.
  • Receptkönyvben: 20
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 7395
  • Feltöltés dátuma: 2010. augusztus 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Már régóta szemeztem ezzel a recepttel, és most eljött az ideje, hogy elkészítsem. Nagyon laktató és finom.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek