r
Nosalty Logó

Sajttekercs ahogy margo80 készíti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Sajttekercs ahogy margo80 készíti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
hidegkonyha
  • 16% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 617 kcal
  • 16% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 2470 kcal
  • 16% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 288 kcal
  • 16% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31.1 g

Zsír

  • Összesen
    53.3 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    410 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1930.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    594 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    35 mg
  • Foszfor
    505 mg
  • Nátrium
    757 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    102.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    533 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    81 micro
  • K vitamin:
    188 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    64 micro
  • Kolin:
    238 mg
  • Retinol - A vitamin:
    480 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    629 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    890 micro
Összesen 617 kcal
  • 16% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    124.4 g

Zsír

  • Összesen
    213.1 g
  • Telített zsírsav
    115 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    62 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    1639 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7722.3 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    138 mg
  • Kálcium
    2377 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    140 mg
  • Foszfor
    2020 mg
  • Nátrium
    3026 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.8 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    408.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2131 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    60 mg
  • D vitamin:
    323 micro
  • K vitamin:
    753 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    254 micro
  • Kolin:
    953 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1922 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2517 micro
  • β-crypt
    30 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3561 micro
Összesen 2470 kcal
  • 16% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.5 g

Zsír

  • Összesen
    24.8 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    191 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    900 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    277 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    235 mg
  • Nátrium
    353 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    248 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    38 micro
  • K vitamin:
    88 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    111 mg
  • Retinol - A vitamin:
    224 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    293 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    415 micro
Összesen 288 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Sütőpapírral kibéleljük a tepsit. Erre fektetjük a lapkasajtokat, és megszórjuk a reszelt sajttal. Sütőbe tesszük, de annyi időre, míg összeolvadnak.
  2. Az előzőleg megfőzött tojások fehérjét apróra vágjuk, és összekeverjük a ömlesztett sajttal, petrezselyemmel, sóval, borssal. Rákenjük a sajtra, majd ezt befedjük a sonkával.
  3. A tojássárgáját kikeverjük a mustárral, vajjal, sóval, majd rákenjük a sonkára.
  4. Folpack segítségével jó szorosan feltekerjük, és hűtőbe rakjuk, míg lehűl.
  5. Ha már lehűlt, szép szeleteket lehet belőle vágni.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Receptkönyvben: 129
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 6404
  • Feltöltés dátuma: 2016. április 16.

Ajánló

A sóval érdemes óvatosan bánni, hiszen a sajtok elég fűszeresek!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon egyszerű, és gyorsan el lehet készíteni! A végeredmény meg valami fantasztikus, látványra és ízre is!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...