r
Nosalty Logó

Sajtos-fokhagymás-tejfölös hús

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Sajtos-fokhagymás-tejfölös hús
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 17% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 733 kcal
  • 17% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 4393 kcal
  • 17% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 227 kcal
  • 17% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    53.5 g

Zsír

  • Összesen
    51.4 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    251 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1845 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    51 mg
  • Kálcium
    534 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    60 mg
  • Foszfor
    683 mg
  • Nátrium
    509 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.5 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    199.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    304 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    51 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    164 mg
  • Retinol - A vitamin:
    300 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    34 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    46 micro
Összesen 733 kcal
  • 17% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    321 g

Zsír

  • Összesen
    308.2 g
  • Telített zsírsav
    141 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    107 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    34 g
  • Koleszterin
    1509 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11069.8 g
  • Cink
    30 mg
  • Szelén
    307 mg
  • Kálcium
    3206 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    361 mg
  • Foszfor
    4098 mg
  • Nátrium
    3053 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    74.8 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    1198.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1821 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    304 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    58 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    130 micro
  • Kolin:
    985 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1803 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    206 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    275 micro
Összesen 4393 kcal
  • 17% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.6 g

Zsír

  • Összesen
    16 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    78 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    573.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    166 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    212 mg
  • Nátrium
    158 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    94 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    93 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    14 micro
Összesen 227 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vékony szeletekre vágott húst kiklopfoljuk, majd sóval és borssal ízesítjük.
  2. A hússzeleteket lisztbe forgatjuk, majd olajban kisütjük.
  3. Eközben a tejfölt tojással és borssal összekeverjük, illetve fokhagymanyomóval belenyomjuk az egy fej fokhagymát.
  4. Ha az összes húst kisütöttük, akkor egy kiolajozott tepsiben egymás mellé tesszük őket, és leöntjük a tejfölös szósszal.
  5. Majd legvégül ráreszeljük a sajtot, és betesszük a sütőbe. Kb. 30 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 119
  • Tegnapi nézettség: 13
  • 7 napos nézettség: 92
  • Össznézettség: 28277
  • Feltöltés dátuma: 2013. június 30.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Könnyen elkészíthető és nagyon ízletes. Rizzsel tálaljuk!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...