r
Nosalty Logó

Rosé kacsamell vörösáfonyaszósszal

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Zsuzsamama56
Rosé kacsamell vörösáfonyaszósszal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 8% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 1453 kcal
  • 8% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 2905 kcal
  • 8% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 126 kcal
  • 8% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    82 g

Zsír

  • Összesen
    64.9 g
  • Telített zsírsav
    35 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    416 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1756 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    58 mg
  • Kálcium
    118 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    173 mg
  • Foszfor
    1055 mg
  • Nátrium
    328 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    138.1 g
  • Cukor
    60 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    737.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    443 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    123 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    160 micro
  • Kolin:
    278 mg
  • Retinol - A vitamin:
    432 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    140 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    171 micro
Összesen 1453 kcal
  • 8% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    164 g

Zsír

  • Összesen
    129.8 g
  • Telített zsírsav
    69 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    36 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    831 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3511.9 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    116 mg
  • Kálcium
    236 mg
  • Vas
    26 mg
  • Magnézium
    346 mg
  • Foszfor
    2110 mg
  • Nátrium
    655 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    276.2 g
  • Cukor
    119 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    1475 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    885 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    247 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    59 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    51 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    321 micro
  • Kolin:
    556 mg
  • Retinol - A vitamin:
    863 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    280 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    343 micro
Összesen 2905 kcal
  • 8% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.1 g

Zsír

  • Összesen
    5.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    36 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    151.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    91 mg
  • Nátrium
    28 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.9 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    63.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    38 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    37 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    15 micro
Összesen 126 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az áfonyát tisztítás után jól megmossuk, majd a cukorral feltesszük főni egy edényben. Fűszerezzük, és sűrűre főzzük 20 perc alatt. Azután hagyjuk kihűlni.
  2. A burgonyát lehéjazzuk, majd kockára vágva puhára főzzük. Leszűrjük, krumplitörőn áttörjük, majd a vajjal, kevés sóval jól kikeverjük. A mellfiléket a hártyától megtisztítjuk, és a bőrét beirdaljuk.
  3. Egy serpenyőt felforrósítunk, és a bőrén beirdalt oldalán elkezdjük sütni. Mindkét oldalát 6-6 percig, majd leöntjük a zsiradékot, pihentetjük 4 percet, azután a sütőbe tesszük még 10 percre, azután letakarva fóliával hagyjuk meleg helyen pihentetni a szelésig. Végül a tört burgonyával tálaljuk a szeletelt húst, és mellé áfonyaszószt kínálunk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 29
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 525
  • Feltöltés dátuma: 2022. január 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Rosé kacsamell vörösáfonyaszósszal
Zsuzsamama56 321 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...