Rosé kacsamell vörösáfonyaszósszal
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Zsuzsamama56
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 8% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
1453
kcal
- 8% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
2905
kcal
- 8% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 82 g
Zsír
-
Összesen 64.9 g
-
Telített zsírsav 35 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 18 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 416 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1756 g
-
Cink 9 mg
-
Szelén 58 mg
-
Kálcium 118 mg
-
Vas 13 mg
-
Magnézium 173 mg
-
Foszfor 1055 mg
-
Nátrium 328 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 138.1 g
-
Cukor 60 mg
-
Élelmi rost 14 mg
VÍZ
-
Összesen 737.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 443 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 123 mg
-
D vitamin: 12 micro
-
K vitamin: 30 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 25 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 160 micro
-
Kolin: 278 mg
-
Retinol - A vitamin: 432 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 140 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 171 micro
Összesen
1453
kcal
- 8% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 164 g
Zsír
-
Összesen 129.8 g
-
Telített zsírsav 69 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 36 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 9 g
-
Koleszterin 831 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3511.9 g
-
Cink 18 mg
-
Szelén 116 mg
-
Kálcium 236 mg
-
Vas 26 mg
-
Magnézium 346 mg
-
Foszfor 2110 mg
-
Nátrium 655 mg
-
Réz 3 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 276.2 g
-
Cukor 119 mg
-
Élelmi rost 27 mg
VÍZ
-
Összesen 1475 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 885 micro
-
B6 vitamin: 5 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 12 mg
-
C vitamin: 247 mg
-
D vitamin: 24 micro
-
K vitamin: 59 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 4 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 4 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 51 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 321 micro
-
Kolin: 556 mg
-
Retinol - A vitamin: 863 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 280 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 343 micro
Összesen
2905
kcal
- 8% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7.1 g
Zsír
-
Összesen 5.6 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 36 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 151.8 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 10 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 15 mg
-
Foszfor 91 mg
-
Nátrium 28 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 11.9 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 63.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 38 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 11 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 14 micro
-
Kolin: 24 mg
-
Retinol - A vitamin: 37 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 12 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 15 micro
Összesen
126
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Az áfonyát tisztítás után jól megmossuk, majd a cukorral feltesszük főni egy edényben. Fűszerezzük, és sűrűre főzzük 20 perc alatt. Azután hagyjuk kihűlni.
- A burgonyát lehéjazzuk, majd kockára vágva puhára főzzük. Leszűrjük, krumplitörőn áttörjük, majd a vajjal, kevés sóval jól kikeverjük. A mellfiléket a hártyától megtisztítjuk, és a bőrét beirdaljuk.
- Egy serpenyőt felforrósítunk, és a bőrén beirdalt oldalán elkezdjük sütni. Mindkét oldalát 6-6 percig, majd leöntjük a zsiradékot, pihentetjük 4 percet, azután a sütőbe tesszük még 10 percre, azután letakarva fóliával hagyjuk meleg helyen pihentetni a szelésig. Végül a tört burgonyával tálaljuk a szeletelt húst, és mellé áfonyaszószt kínálunk.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 30 perc
- Receptkönyvben: 29
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 525
- Feltöltés dátuma: 2022. január 18.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Zsuzsamama56
321 recept