Rosé kacsamell vörösáfonyaszósszal
0,0
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!

adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű
Hozzávalók
1453
Kalória
82g
Fehérje
138.1g
Szénhidrátok
64.9g
Zsír
737.5g
Víz
415.5g
Koleszterin
13.6g
Rost
59.6g
Cukor
- 8% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
1453
kcal
- 8% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
2905
kcal
- 8% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 82 g
Zsír
-
Összesen 64.9 g
-
Telített zsírsav 35 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 18 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 416 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1756 g
-
Cink 9 mg
-
Szelén 58 mg
-
Kálcium 118 mg
-
Vas 13 mg
-
Magnézium 173 mg
-
Foszfor 1055 mg
-
Nátrium 328 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 138.1 g
-
Cukor 60 mg
-
Élelmi rost 14 mg
Víz
-
Összesen 737.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 443 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 123 mg
-
D vitamin: 12 micro
-
K vitamin: 30 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 25 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 160 micro
-
Kolin: 278 mg
-
Retinol - A vitamin: 432 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 140 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 171 micro
Összesen
1453
kcal
- 8% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 164 g
Zsír
-
Összesen 129.8 g
-
Telített zsírsav 69 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 36 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 9 g
-
Koleszterin 831 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3511.9 g
-
Cink 18 mg
-
Szelén 116 mg
-
Kálcium 236 mg
-
Vas 26 mg
-
Magnézium 346 mg
-
Foszfor 2110 mg
-
Nátrium 655 mg
-
Réz 3 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 276.2 g
-
Cukor 119 mg
-
Élelmi rost 27 mg
Víz
-
Összesen 1475 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 885 micro
-
B6 vitamin: 5 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 12 mg
-
C vitamin: 247 mg
-
D vitamin: 24 micro
-
K vitamin: 59 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 4 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 4 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 51 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 321 micro
-
Kolin: 556 mg
-
Retinol - A vitamin: 863 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 280 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 343 micro
Összesen
2905
kcal
- 8% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7.1 g
Zsír
-
Összesen 5.6 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 36 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 151.8 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 10 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 15 mg
-
Foszfor 91 mg
-
Nátrium 28 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 11.9 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 1 mg
Víz
-
Összesen 63.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 38 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 11 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 14 micro
-
Kolin: 24 mg
-
Retinol - A vitamin: 37 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 12 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 15 micro
Összesen
126
kcal
Elkészítés
- Az áfonyát tisztítás után jól megmossuk, majd a cukorral feltesszük főni egy edényben. Fűszerezzük, és sűrűre főzzük 20 perc alatt. Azután hagyjuk kihűlni.
- A burgonyát lehéjazzuk, majd kockára vágva puhára főzzük. Leszűrjük, krumplitörőn áttörjük, majd a vajjal, kevés sóval jól kikeverjük. A mellfiléket a hártyától megtisztítjuk, és a bőrét beirdaljuk.
- Egy serpenyőt felforrósítunk, és a bőrén beirdalt oldalán elkezdjük sütni. Mindkét oldalát 6-6 percig, majd leöntjük a zsiradékot, pihentetjük 4 percet, azután a sütőbe tesszük még 10 percre, azután letakarva fóliával hagyjuk meleg helyen pihentetni a szelésig. Végül a tört burgonyával tálaljuk a szeletelt húst, és mellé áfonyaszószt kínálunk.
Recept infó
- Előkészítés ideje: 20 perc
- Főzés ideje: 40 perc
- Sütés ideje: 30 perc
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
Elmentem a receptkönyvembe
Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok
Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Megcsináltam
Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!