Répás süti kajszibarackkal
cukrot taratalmaz
laktózmentes
glutént tartalmaz
tejmentes
tojást tartalmaz
Wagensommer Alexandra
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
- 5% Fehérje
- 32% Szénhidrát
- 21% Zsír
-
133g sárgarépa49 kcal
-
42g dió273 kcal
-
42g finomliszt152 kcal
-
0 kcal
-
0g fahéj0 kcal
-
80 kcal
-
42g barna cukor158 kcal
-
37g tojás46 kcal
-
42g napraforgó olaj368 kcal
Összesen
1126
kcal
- 5% Fehérje
- 32% Szénhidrát
- 21% Zsír
-
800g sárgarépa292 kcal
-
250g dió1635 kcal
-
250g finomliszt910 kcal
-
0 kcal
-
0g fahéj0 kcal
-
200g aszalt gyümölcsök480 kcal
-
250g barna cukor950 kcal
-
220g tojás277 kcal
-
250g napraforgó olaj2210 kcal
Összesen
6754
kcal
- 5% Fehérje
- 32% Szénhidrát
- 21% Zsír
-
36g sárgarépa13 kcal
-
11.3g dió74 kcal
-
11.3g finomliszt41 kcal
-
0 kcal
-
0g fahéj0 kcal
-
22 kcal
-
11.3g barna cukor43 kcal
-
9.9g tojás12 kcal
-
11.3g napraforgó olaj100 kcal
Összesen
305
kcal
- 5% Fehérje
- 32% Szénhidrát
- 21% Zsír
- 42% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
-
C vitamin:
-
α-karotin
Fehérje
-
Összesen 16.6 g
Zsír
-
Összesen 72.7 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 24 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 36 g
-
Koleszterin 120 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 760.1 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 27 mg
-
Kálcium 153 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 111 mg
-
Foszfor 319 mg
-
Nátrium 142 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 111.3 g
-
Cukor 60 mg
-
Élelmi rost 10 mg
VÍZ
-
Összesen 146.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1056 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 19 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 26 micro
-
K vitamin: 39 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 91 micro
-
Kolin: 130 mg
-
Retinol - A vitamin: 52 micro
-
α-karotin 4145 micro
-
β-karotin 9968 micro
-
β-crypt 34 micro
-
Likopin 1 micro
-
Lut-zea 527 micro
Összesen
1126
kcal
- 5% Fehérje
- 32% Szénhidrát
- 21% Zsír
- 42% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
-
C vitamin:
-
α-karotin
Fehérje
-
Összesen 99.5 g
Zsír
-
Összesen 436.4 g
-
Telített zsírsav 55 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 145 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 215 g
-
Koleszterin 720 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4560.5 g
-
Cink 15 mg
-
Szelén 161 mg
-
Kálcium 919 mg
-
Vas 19 mg
-
Magnézium 663 mg
-
Foszfor 1916 mg
-
Nátrium 850 mg
-
Réz 5 mg
-
Mangán 12 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 667.6 g
-
Cukor 360 mg
-
Élelmi rost 58 mg
VÍZ
-
Összesen 881.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 6335 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 112 mg
-
C vitamin: 46 mg
-
D vitamin: 159 micro
-
K vitamin: 235 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 17 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 547 micro
-
Kolin: 781 mg
-
Retinol - A vitamin: 310 micro
-
α-karotin 24870 micro
-
β-karotin 59807 micro
-
β-crypt 203 micro
-
Likopin 7 micro
-
Lut-zea 3160 micro
Összesen
6754
kcal
- 5% Fehérje
- 32% Szénhidrát
- 21% Zsír
- 42% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
-
C vitamin:
-
α-karotin
Fehérje
-
Összesen 4.5 g
Zsír
-
Összesen 19.7 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 10 g
-
Koleszterin 32 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 205.4 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 41 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 30 mg
-
Foszfor 86 mg
-
Nátrium 38 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 30.1 g
-
Cukor 16 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 39.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 285 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 7 micro
-
K vitamin: 11 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 25 micro
-
Kolin: 35 mg
-
Retinol - A vitamin: 14 micro
-
α-karotin 1120 micro
-
β-karotin 2694 micro
-
β-crypt 9 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 142 micro
Összesen
305
kcal
Hozzávalók
-
800 g sárgarépa
-
250 g dió
-
250 g finomliszt
-
2 teáskanál szódabikarbóna
-
2 teáskanál fahéj
-
250 g barna cukor
-
4 db tojás
-
250 ml napraforgó olaj
Elkészítés
- A sárgarépát nagy lyukú reszelőn lereszeljük, a diót késsel apróbb darabokra daraboljuk, tálban összekeverjük őket. A lisztet elvegyítjük a szódabikarbónával, a cukorral, a fahéjjal és az apró darabokra vágott aszalt kajszibarackkal.
- Egy nagy tálban a tojásokat kézi habverővel habosra keverjük, lassan hozzácsorgatjuk az olajat, majd felváltva hozzákeverjük a répás-diós mixet és a lisztes egyveleget.
- Az egészet egy kivajazott, mélyebb tepsibe öntjük (én egy 32x25x4 cm-eset használtam), és elegyengetjük a tetejét. 160 fokra előmelegített sütőben 45 percig sütjük. A tepsiben hagyjuk kihűlni.
- Sütés hőfoka: 160 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Tepsi mérete: 32x25x4
- Sütés ideje: 45 perc
- Receptkönyvben: 4
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 51
- Feltöltés dátuma: 2023. május 04.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- maradékból:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
Wagensommer Alexandra
91 recept