r
Nosalty Logó

Répás süti kajszibarackkal

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Wagensommer Alexandra
Répás süti kajszibarackkal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 5% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 1126 kcal
  • 5% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 6754 kcal
  • 5% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 305 kcal
  • 5% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    16.6 g

Zsír

  • Összesen
    72.7 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    120 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    760.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    153 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    111 mg
  • Foszfor
    319 mg
  • Nátrium
    142 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    111.3 g
  • Cukor
    60 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    146.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1056 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    39 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    91 micro
  • Kolin:
    130 mg
  • Retinol - A vitamin:
    52 micro
  • α-karotin
    4145 micro
  • β-karotin
    9968 micro
  • β-crypt
    34 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    527 micro
Összesen 1126 kcal
  • 5% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    99.5 g

Zsír

  • Összesen
    436.4 g
  • Telített zsírsav
    55 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    145 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    215 g
  • Koleszterin
    720 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4560.5 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    161 mg
  • Kálcium
    919 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    663 mg
  • Foszfor
    1916 mg
  • Nátrium
    850 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    12 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    667.6 g
  • Cukor
    360 mg
  • Élelmi rost
    58 mg

VÍZ

  • Összesen
    881.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    6335 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    112 mg
  • C vitamin:
    46 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    235 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    547 micro
  • Kolin:
    781 mg
  • Retinol - A vitamin:
    310 micro
  • α-karotin
    24870 micro
  • β-karotin
    59807 micro
  • β-crypt
    203 micro
  • Likopin
    7 micro
  • Lut-zea
    3160 micro
Összesen 6754 kcal
  • 5% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4.5 g

Zsír

  • Összesen
    19.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    205.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    41 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    86 mg
  • Nátrium
    38 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.1 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    39.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    285 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    1120 micro
  • β-karotin
    2694 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    142 micro
Összesen 305 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sárgarépát nagy lyukú reszelőn lereszeljük, a diót késsel apróbb darabokra daraboljuk, tálban összekeverjük őket. A lisztet elvegyítjük a szódabikarbónával, a cukorral, a fahéjjal és az apró darabokra vágott aszalt kajszibarackkal.
  2. Egy nagy tálban a tojásokat kézi habverővel habosra keverjük, lassan hozzácsorgatjuk az olajat, majd felváltva hozzákeverjük a répás-diós mixet és a lisztes egyveleget.
  3. Az egészet egy kivajazott, mélyebb tepsibe öntjük (én egy 32x25x4 cm-eset használtam), és elegyengetjük a tetejét. 160 fokra előmelegített sütőben 45 percig sütjük. A tepsiben hagyjuk kihűlni.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 32x25x4
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Receptkönyvben: 4
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 51
  • Feltöltés dátuma: 2023. május 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Répás süti kajszibarackkal
Wagensommer Alexandra 91 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...