r
Nosalty Logó

Rakott zöldséges virsli

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
bnézsu
Rakott zöldséges virsli
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 906 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 2719 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 196 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36.4 g

Zsír

  • Összesen
    73 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    258 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3070.4 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    59 mg
  • Kálcium
    744 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    79 mg
  • Foszfor
    565 mg
  • Nátrium
    1609 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.6 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    318.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    736 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    66 micro
  • Kolin:
    70 mg
  • Retinol - A vitamin:
    352 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    32 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    85 micro
Összesen 906 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    109.1 g

Zsír

  • Összesen
    219.1 g
  • Telített zsírsav
    90 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    88 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    773 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9211.2 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    177 mg
  • Kálcium
    2233 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    236 mg
  • Foszfor
    1696 mg
  • Nátrium
    4827 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    76.7 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    956.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2208 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    60 mg
  • D vitamin:
    54 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    199 micro
  • Kolin:
    211 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1055 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    95 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    255 micro
Összesen 2719 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.8 g

Zsír

  • Összesen
    15.8 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    662.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    161 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    122 mg
  • Nátrium
    347 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    159 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    76 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    18 micro
Összesen 196 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy tepsibe 2 evőkanál olívaolajat teszünk, amire felkarikázzuk a virslit, és ráöntjük a mirelit zöldségkeveréket.
  2. A tejfölt, a sajtot és a tojást elkeverjük, ízlés szerint befűszerezzük. (Nálam só, bors, és pici kurkuma került bele.) Ezzel befedjük a fenti zöldséges-virslis keveréket.
  3. Sütőben 30 perc alatt megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 76
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3283
  • Feltöltés dátuma: 2015. június 04.

Ajánló

Én a fenti esetben itthon sütött teljes kiőrlésű kenyeret grillrácson pirítottam picit le, és kentem be utána fokhagymával. De szerintem bármilyen egyéb körettel finom lehet, legyen az rizs, bulgur, kuszkusz vagy egy kis köles.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Rakott zöldséges virsli
bnézsu 15 recept

Valamit nagyon gyorsan kellett kreálni vacsorára, ez lett belőle. :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...