r
Nosalty Logó

Rakott csirkemell sütőzacskóban

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Szta
Rakott csirkemell sütőzacskóban
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 13% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 384 kcal
  • 13% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1533 kcal
  • 13% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 90 kcal
  • 13% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    42.4 g

Zsír

  • Összesen
    15.5 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    128 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1107.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    293 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    62 mg
  • Foszfor
    438 mg
  • Nátrium
    277 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.5 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    255.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    155 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    73 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    80 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    70 micro
  • Kolin:
    116 mg
  • Retinol - A vitamin:
    128 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    311 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1096 micro
Összesen 384 kcal
  • 13% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    169.5 g

Zsír

  • Összesen
    61.9 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    513 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4430.7 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    132 mg
  • Kálcium
    1173 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    249 mg
  • Foszfor
    1753 mg
  • Nátrium
    1110 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    78.1 g
  • Cukor
    45 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    1021.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    618 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    292 mg
  • D vitamin:
    36 micro
  • K vitamin:
    322 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    46 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    279 micro
  • Kolin:
    465 mg
  • Retinol - A vitamin:
    510 micro
  • α-karotin
    76 micro
  • β-karotin
    1242 micro
  • β-crypt
    43 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4385 micro
Összesen 1533 kcal
  • 13% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10 g

Zsír

  • Összesen
    3.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    260.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    69 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    103 mg
  • Nátrium
    65 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.6 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    36 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    73 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    258 micro
Összesen 90 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemelleket vékony szeletekre szeljük, és beízesítjük. Kicsit állni hagyjuk, hogy összeérjenek az ízek.
  2. A sütőzacskóba fektetjük a csirkemellek felét, majd rá a hagymát, sonkát, sajtot, majd a húsok másik felét.
  3. A másik sütőzacskóba tesszük a megtisztított, rózsáira szedett brokkolit és a megpucolt, felnegyedelt almákat.
  4. A sütőtepsire fektetjük mindkét zacskót, és készre sütjük.
  5. A köretet kb. 15 perc után kivesszük, a húst innentől kicsit pirítjuk még.
  6. Sütés után a húst egyben átemeljük egy tálba, hogy ne álljon a húslében.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 83
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 6535
  • Feltöltés dátuma: 2012. június 08.

Ajánló

Mindenkinek ajánlom, aki diétázik, és szeretne kicsit változatosan enni. A klasszikus rakott ezzel a körettel felüdülés.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ez egy tipikus "Mi van a hűtődben diéta idején?" recept.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...