r
Nosalty Logó

Pudingos tejszínes torta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Gabimami58
Pudingos tejszínes torta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
süti sütés nélkül
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 809 kcal
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 4040 kcal
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 149 kcal
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    12.5 g

Zsír

  • Összesen
    37.4 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    111 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    732.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    419 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    35 mg
  • Foszfor
    76 mg
  • Nátrium
    200 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    99.6 g
  • Cukor
    61 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    112.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    279 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    274 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    65 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    9 micro
Összesen 809 kcal
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    62.4 g

Zsír

  • Összesen
    186.8 g
  • Telített zsírsav
    112 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    46 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    555 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3664.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    2096 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    173 mg
  • Foszfor
    382 mg
  • Nátrium
    999 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    498.2 g
  • Cukor
    303 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    561.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1397 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    43 mg
  • D vitamin:
    115 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    96 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1370 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    325 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    46 micro
Összesen 4040 kcal
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    2.3 g

Zsír

  • Összesen
    6.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    134.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    77 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    14 mg
  • Nátrium
    37 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.3 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    20.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    51 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    50 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 149 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Először a karamellás pudingport fele cukorral és a tej felével jó sűrűre főzzük, majd tűzről levéve. Kissé hűlni hagyjuk.
  2. Közben a kávét elkészítjük, jó az instant kávé is.
  3. Már langyosra hűlt pudingot üvegtálba öntjük, és a babapiskótákat egyesével belemártjuk, a pudingra tesszük.
  4. Ha ezzel végeztünk, az étcsokoládés pudingot, aromával együtt és a tejjel, jó sűrűre főzzük.
  5. Majd a babapiskótára egyenletesen rásimítjuk, és hagyjuk teljesen kihűlni. Majd hűtőbe tesszük2 órára.
  6. Majd egy tálcára fordítjuk ki, és a karamellás puding lesz felül. Ezután a keményre felvert habtejszínt egyenletesen elosztjuk rajt, s végül a gyümölccsel díszítjük. S visszatesszük a hűtőbe még1 órát, jól érjen össze.
  7. Majd vizes késsel, mint a tortát szeleteljük.
  • Tepsi mérete: 23x15
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 27
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 7931
  • Feltöltés dátuma: 2012. július 02.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Pudingos tejszínes torta
Gabimami58 139 recept

Csak annyit tudok róla írni, hogy amikor elkészítettem, párom azt mondta, na ebből megint egy ötletes és egyszerű desszert, amit nagyon szeret, és a család is, mikor evett belőle, igazi öröm volt számukra. Mert nem édes, de igazi finomság. S egy kis szelettel már jól elteltek.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...