r
Nosalty Logó

Prosciutto szendvics

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Kattika
Prosciutto szendvics
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 12% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A szendvicshez

A paradicsomszószhoz

Összesen 339 kcal
  • 12% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A szendvicshez

A paradicsomszószhoz

Összesen 1014 kcal
  • 12% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A szendvicshez

A paradicsomszószhoz

Összesen 155 kcal
  • 12% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    22.9 g

Zsír

  • Összesen
    14.5 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    44 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    82580.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    241 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    38 mg
  • Foszfor
    207 mg
  • Nátrium
    82070 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.5 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    128.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    102 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    60 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    58 micro
  • α-karotin
    101 micro
  • β-karotin
    469 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    145 micro
Összesen 339 kcal
  • 12% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    68.8 g

Zsír

  • Összesen
    43.5 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    132 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    247741.2 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    60 mg
  • Kálcium
    723 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    115 mg
  • Foszfor
    620 mg
  • Nátrium
    246211 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    85.4 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    386.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    305 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    41 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    34 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    180 micro
  • Kolin:
    64 mg
  • Retinol - A vitamin:
    174 micro
  • α-karotin
    303 micro
  • β-karotin
    1406 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    7719 micro
  • Lut-zea
    435 micro
Összesen 1014 kcal
  • 12% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.5 g

Zsír

  • Összesen
    6.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    37880.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    110 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    95 mg
  • Nátrium
    37647 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.1 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    47 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    27 micro
  • α-karotin
    46 micro
  • β-karotin
    215 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1180 micro
  • Lut-zea
    67 micro
Összesen 155 kcal

Hozzávalók

A szendvicshez

A paradicsomszószhoz

Elkészítés

A szendvicshez

  1. A paradicsomokat 1 percig fővő vízbe tesszük, kivesszük, hagyjuk langyosra hűlni, meghámozzuk, a magos részt eltávolítjuk és a húsát a paradicsomszósz többi hozzávalójával összeturmixoljuk, pépesítjük.
  2. Mindegyik szelet kenyérre kenünk a szószból, teszünk a darabokra vágott sonkából és ráhelyezzük a mozzarella sajtot.
  3. Sütőben pár perc alatt megsütjük, hogy szépen olvadjon rá a sajt, majd megszórjuk finomra vágott, friss bazsalikommal (én a kép kedvéért egybe hagytam, de aztán felaprítottam :) )
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 48
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 5350
  • Feltöltés dátuma: 2012. június 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Kattika 126 recept

Ha egy kis olaszos különlegessége vágyunk, de nincs kedvünk pizzát vagy spagettit készíteni, ideális lehet ez a szendvics!

Hozzávalók

A szendvicshez

A paradicsomszószhoz

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...