r
Nosalty Logó

Pizzatészta 9.

0,0

0 ÉRTÉKELÉS0 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Petrőcz Cintia
Pizzatészta 9.
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A tésztához

A feltéthez

939
Kalória
33.1g
Fehérje
136.8g
Szénhidrátok
27.8g
Zsír
177.5g
Víz
40.2g
Koleszterin
6.4g
Rost
5.3g
Cukor
  • 9% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 939 kcal
  • 9% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 5636 kcal
  • 9% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 241 kcal
  • 9% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    33.1 g

Zsír

  • Összesen
    27.8 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    40 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2008.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    49 mg
  • Kálcium
    173 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    67 mg
  • Foszfor
    323 mg
  • Nátrium
    1390 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    136.8 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

Víz

  • Összesen
    177.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    97 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    148 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    93 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    39 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    240 micro
Összesen 939 kcal
  • 9% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    198.5 g

Zsír

  • Összesen
    166.9 g
  • Telített zsírsav
    75 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    241 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12053.3 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    296 mg
  • Kálcium
    1036 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    404 mg
  • Foszfor
    1941 mg
  • Nátrium
    8341 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    820.8 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    38 mg

Víz

  • Összesen
    1064.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    581 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    28 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    887 micro
  • Kolin:
    189 mg
  • Retinol - A vitamin:
    555 micro
  • α-karotin
    32 micro
  • β-karotin
    173 micro
  • β-crypt
    232 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1440 micro
Összesen 5636 kcal
  • 9% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.5 g

Zsír

  • Összesen
    7.1 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    10 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    515.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    44 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    83 mg
  • Nátrium
    357 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    45.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    25 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    24 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    62 micro
Összesen 241 kcal

Elkészítés

A tésztához

  1. Egy tálba öntjük a lisztet, a cukrot, a sót és a búzadarát.
  2. Hozzáöntjük a vizet is, majd robotgéppel (csavaros keverővel) összekeverjük.
  3. Ezután mehet bele az élesztő. Azzal is jól összedolgozzuk. (robotgép)
  4. Lisztezett felületen nyújtsuk ki a tésztát, és már mehet is rá a feltét.
  5. Megsütjük, az időtartam pizzánk méretétől függ!

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 perc
  • Sütés ideje: 9 perc
  • Sütés hőfoka: 280 °C

Hihetetlenül egyszerű elkészíteni, és nem is kell a "normál, friss" élesztőt futtatgatni. A por élesztő tuti sikert biztosít! :)

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Római pizzatészta

Olaszországban sem ugyanolyan a pizza mindenütt: Rómában például sokkal levegősebb, ropogósabb, enyhén magasabb tésztájú lepényeket sütnek, amiket utána ollóval vágnak szögletes ...

Lakos Benedek

Nápolyi pizzatészta

Az eredeti nápolyi pizza arról híres, hogy széle levegős és pufi, míg a belső része tökéletesen átsült és vékony. Elláthatjuk a kedvenc feltéteinkkel, bár érdemes szerényebbre ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!