Parázson sült báránycomb
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
grill
- 14% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 26% Zsír
Húshoz
-
200g bárányhús534 kcal
-
6g fokhagyma8 kcal
-
25g füstölt szalonna164 kcal
Pácléhez ízlés szerint
Összesen
796
kcal
- 14% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 26% Zsír
Húshoz
-
2000g bárányhús5340 kcal
-
60g fokhagyma80 kcal
-
250g füstölt szalonna1638 kcal
Pácléhez ízlés szerint
Összesen
7957
kcal
- 14% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 26% Zsír
Húshoz
-
74.8g bárányhús200 kcal
-
2.2g fokhagyma3 kcal
-
9.3g füstölt szalonna61 kcal
Pácléhez ízlés szerint
Összesen
297
kcal
- 14% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 26% Zsír
- 58% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 35.9 g
Zsír
-
Összesen 69.1 g
-
Telített zsírsav 26 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 32 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 167 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 620.7 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 41 mg
-
Kálcium 40 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 49 mg
-
Foszfor 356 mg
-
Nátrium 124 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.6 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 153.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 13 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 40 micro
-
Kolin: 3 mg
-
Retinol - A vitamin: 1 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2 micro
Összesen
796
kcal
- 14% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 26% Zsír
- 58% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 358.9 g
Zsír
-
Összesen 691.3 g
-
Telített zsírsav 264 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 321 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 63 g
-
Koleszterin 1665 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 6207.3 g
-
Cink 70 mg
-
Szelén 408 mg
-
Kálcium 395 mg
-
Vas 34 mg
-
Magnézium 487 mg
-
Foszfor 3563 mg
-
Nátrium 1245 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 35.8 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 1533.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 8 micro
-
B6 vitamin: 4 mg
-
B12 Vitamin: 50 micro
-
E vitamin: 17 mg
-
C vitamin: 29 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 53 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 4 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 5 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 134 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 396 micro
-
Kolin: 27 mg
-
Retinol - A vitamin: 8 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 4 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 15 micro
Összesen
7957
kcal
- 14% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 26% Zsír
- 58% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 13.4 g
Zsír
-
Összesen 25.8 g
-
Telített zsírsav 10 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 12 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 62 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 232 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 15 mg
-
Kálcium 15 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 18 mg
-
Foszfor 133 mg
-
Nátrium 47 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.3 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 57.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 15 micro
-
Kolin: 1 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
297
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
Húshoz
- A felső combokat kettévágjuk, a hártyáját lehúzzuk.
- Bevagdossuk csontig pár helyen. A vágásokba beleszurkálunk, s a szalonnacsíkokat meg a fokhagymákat beledugdossuk.
- A többiből páclét gyártunk, s beleáztatjuk a húsokat, vederbe tesszük, s 1 napra a hűtőben felejtjük.
- Parázson vagy tepsiben sütjük pirosra, locsolgatva a maradék páclével. Ha tepsiben sütjük, gyakran forgatjuk, s időnként borral locsoljuk.
- Sütés ideje: 40 perc
- Elkészítettem: 25 alkalommal
- Receptkönyvben: 8
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 1568
- Feltöltés dátuma: 2013. július 02.
Ajánló
Ha tepsiben készül, köretnek petrezselymes újkrumplit ajánlok, szabadban kenyeret paradicsomsalátával.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- konyhatechnológia:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Mert szeretjük. Kissé furcsa története van ennek, ugyanis sütés közben 5 perc alatt odavert a jégeső. De utána megint lett parázs, s jól elvoltunk.