r
Nosalty Logó

Paprikás-sajtos csirkemell sült cukkinivel

0,0

0 ÉRTÉKELÉS0 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Évi néni
Paprikás-sajtos csirkemell sült cukkinivel
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

Csirke

Cukkini

477
Kalória
49.4g
Fehérje
8.1g
Szénhidrátok
26.4g
Zsír
326.3g
Víz
146g
Koleszterin
2.1g
Rost
4.4g
Cukor
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Csirke

Cukkini

Összesen 477 kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Csirke

Cukkini

Összesen 1429 kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Csirke

Cukkini

Összesen 106 kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    49.4 g

Zsír

  • Összesen
    26.4 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    146 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1807.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    46 mg
  • Kálcium
    52 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    85 mg
  • Foszfor
    484 mg
  • Nátrium
    1136 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.1 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    326.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    34 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    56 micro
  • Kolin:
    178 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    188 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2724 micro
Összesen 477 kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    148.1 g

Zsír

  • Összesen
    79.3 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    438 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5422.2 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    138 mg
  • Kálcium
    156 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    255 mg
  • Foszfor
    1452 mg
  • Nátrium
    3409 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.4 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

Víz

  • Összesen
    978.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    101 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    78 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    60 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    167 micro
  • Kolin:
    534 mg
  • Retinol - A vitamin:
    54 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    565 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    8173 micro
Összesen 1429 kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    10.9 g

Zsír

  • Összesen
    5.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    400.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    12 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    107 mg
  • Nátrium
    252 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    72.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    7 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    42 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    604 micro
Összesen 106 kcal

Elkészítés

Csirke

  1. A hagymát kockára vágjuk, és megpirítjuk egy kanál olajon egy tapadásmentes serpenyőben.
  2. A fél csirkemelleket egyben hagyva sózzuk, borsozzuk, és a megpirított hagymára rakjuk, kérget pirítunk rá nagy lángon. Majd hozzáadjuk az ajvárt, és felengedjük egy kevés vízzel. A sajtot is elkeverjük benne, lefedve 10 percig pároljuk, s ezzel el is készült az étel.

Cukkini

  1. A cukkinit megmossuk, szárazra töröljük, végeit levágjuk, és kb. 1 cm vékonyan felkarikázzuk.
  2. Egy tapadásmentes serpenyőben egy kanál szőlőmagolajat hevítünk, lerakjuk a cukkiniszeleteket, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a szárított zöld fűszerekkel (ha friss van, az még jobb), és mindkét oldalát 3-3 perc alatt megpirítjuk.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 perc
  • Főzés ideje: 10 perc
  • Sütés ideje: 3 perc
  • Tepsi mérete: 26x26

Az interneten láttam egy videóreklámban. Akinek nincs ideje, vagy csak alig a főzésre, annak ez a recept tökéletes, ráadásul nagyon finom lett, bár azt mondták, kicsit eljárt a kezem a borssal, de én úgy szeretem.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!