r
Nosalty Logó

Papírban sült hal

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Papírban sült hal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A halhoz

Az uborkamártáshoz

Összesen 956 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A halhoz

Az uborkamártáshoz

Összesen 2870 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A halhoz

Az uborkamártáshoz

Összesen 138 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    39.7 g

Zsír

  • Összesen
    82.8 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    237 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1162.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    78 mg
  • Kálcium
    313 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    88 mg
  • Foszfor
    511 mg
  • Nátrium
    170 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.2 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    445.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    337 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    198 micro
  • K vitamin:
    45 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    64 micro
  • Kolin:
    128 mg
  • Retinol - A vitamin:
    323 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    125 micro
  • β-crypt
    36 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    41 micro
Összesen 956 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    119.1 g

Zsír

  • Összesen
    248.4 g
  • Telített zsírsav
    96 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    101 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    712 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3488.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    233 mg
  • Kálcium
    938 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    263 mg
  • Foszfor
    1534 mg
  • Nátrium
    509 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    54.7 g
  • Cukor
    34 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    1335.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1011 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    595 micro
  • K vitamin:
    134 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    191 micro
  • Kolin:
    384 mg
  • Retinol - A vitamin:
    968 micro
  • α-karotin
    43 micro
  • β-karotin
    375 micro
  • β-crypt
    109 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    123 micro
Összesen 2870 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.7 g

Zsír

  • Összesen
    11.8 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    166.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    45 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    73 mg
  • Nátrium
    24 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    63.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    48 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    46 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    18 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 138 kcal

Hozzávalók

A halhoz

Az uborkamártáshoz

Elkészítés

A halhoz

  1. A halat megmossuk, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A zsírpapírokat megkenjük egy kevés olajjal, majd a papírcsomagok végeit behajtjuk.
  2. Sütőben 15 perc alatt készre sütjük. Párolt rizzsel körítjük és uborkamártással.
  3. Az uborkamártáshoz a hozzávalókat felkockázzuk, majd alaposan összekeverjük. (Én pirospaprikával is kiegészítettem a receptet, adott neki egy plusz ízt.) Tálalásig a hűtőben tároljuk.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 254
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 34322
  • Feltöltés dátuma: 2010. szeptember 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon egyszerű receptre vágytam, ami nem jár különösebb rumlival. A papír miatt (ha ügyesek vagyunk) nem kell tepsit sikálni.  :) A családban nagy sikert aratott a recept, remélem, nektek is ízleni fog. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Hozzávalók

A halhoz

Az uborkamártáshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...