r
Nosalty Logó

Őszibarackos-sajtos csirkemell

0,0

0 ÉRTÉKELÉS2 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
NS
Őszibarackos-sajtos csirkemell
adag
Idő
perc
Költség
költséges
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

1021
Kalória
88.5g
Fehérje
50g
Szénhidrátok
48.5g
Zsír
269.5g
Víz
259.4g
Koleszterin
2.1g
Rost
9.7g
Cukor
  • 19% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 1021 kcal
  • 19% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 4084 kcal
  • 19% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 201 kcal
  • 19% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    88.5 g

Zsír

  • Összesen
    48.5 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    259 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2574 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    83 mg
  • Kálcium
    428 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    99 mg
  • Foszfor
    819 mg
  • Nátrium
    1139 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    50 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    269.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    239 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    222 mg
  • Retinol - A vitamin:
    218 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    226 micro
  • β-crypt
    53 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    30 micro
Összesen 1021 kcal
  • 19% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    353.9 g

Zsír

  • Összesen
    194.1 g
  • Telített zsírsav
    61 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    70 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    38 g
  • Koleszterin
    1038 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10296.1 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    332 mg
  • Kálcium
    1713 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    397 mg
  • Foszfor
    3276 mg
  • Nátrium
    4554 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    200.1 g
  • Cukor
    39 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

Víz

  • Összesen
    1078 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    955 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    44 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    63 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    100 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    210 micro
  • Kolin:
    890 mg
  • Retinol - A vitamin:
    873 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    905 micro
  • β-crypt
    213 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    119 micro
Összesen 4084 kcal
  • 19% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.4 g

Zsír

  • Összesen
    9.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    51 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    506 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    84 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    161 mg
  • Nátrium
    224 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    53 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    47 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    44 mg
  • Retinol - A vitamin:
    43 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    44 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 201 kcal

Elkészítés

  1. A csirkemellfilét szeletekre vágjuk, sózzuk, és lisztbe forgatjuk.
  2. Kb. 2-2 perc alatt mindkét oldalukat forró olajban megsütjük.
  3. A megsült szeleteket egy tepsibe rakjuk, és minden szeletre teszünk sonkát, kis szeletekre vágott őszibarackot és reszelt sajtot.
  4. Sütőben kb. 10-15 percig sütjük.
  5. Kukoricás rizzsel tálaljuk.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 perc
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés

Aki szereti a gyümölcsös ízeket a hús mellé, bátran próbálja ki.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Piri-piri csirke

A piri-piri (vagy peri-peri) csirke egy népszerű, csípős, fűszeres csirkeétel, amely portugál gyarmati hatásokra alakult ki Afrikában. Az étel alapja a piri-piri paprika (afrikai ...

Hering András

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Húsvéti sárgatúró

Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!