r
Nosalty Logó

Őszibarackos kocka

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Manda
Őszibarackos kocka
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 788 kcal
  • 4% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 3144 kcal
  • 4% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 214 kcal
  • 4% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    13.3 g

Zsír

  • Összesen
    15.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    135 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    635.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    155 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    263 mg
  • Nátrium
    152 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    151.2 g
  • Cukor
    102 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    143.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    180 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    122 mg
  • Retinol - A vitamin:
    154 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    271 micro
  • β-crypt
    84 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    303 micro
Összesen 788 kcal
  • 4% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    53 g

Zsír

  • Összesen
    60.8 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    540 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2542.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    132 mg
  • Kálcium
    618 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    119 mg
  • Foszfor
    1053 mg
  • Nátrium
    607 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    604.9 g
  • Cukor
    407 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    575.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    719 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    32 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    60 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    153 micro
  • Kolin:
    488 mg
  • Retinol - A vitamin:
    616 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1083 micro
  • β-crypt
    335 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1212 micro
Összesen 3144 kcal
  • 4% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    3.6 g

Zsír

  • Összesen
    4.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    171.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    42 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    71 mg
  • Nátrium
    41 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.9 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    38.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    49 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    42 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    73 micro
  • β-crypt
    23 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    82 micro
Összesen 214 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tepsit kibéleljük sütőpapírral. A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
  2. A tojások sárgáját 3 ek forró vízzel habosra verjük, közben hozzáadunk 15 dkg cukrot és a vaníliás cukrot.
  3. A lisztet elvegyítjük a sütőporral, és a tejjel, a megolvasztott margarinnal felváltva, a krémbe keverjük. A tepsire simítjuk, és a sütőben kb. 15 percig sütjük.
  4. A barackot felaprítjuk. A tojásfehérjét pici sóval kemény habbá verjük, és hozzáadjuk a maradék cukrot. Óvatosan beleforgatjuk a barackot.
  5. A sütőt visszakapcsoljuk 150 fokra. A habot a süteményre kenjük, és további 15-20 percig sütjük.
  6. Hagyjuk kihűlni, és szeletelve kínáljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 23x38x5
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Receptkönyvben: 75
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 7590
  • Feltöltés dátuma: 2011. július 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A Kiskegyed Konyhájában találtam ezt a receptet. Igaz ribizlivel volt írva, de mivel nekem csak barack volt itthon, így azzal csináltam meg. Akkora sikere lett, hogy egy hétig minden nap ezt kellett megsütnöm.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem mindegy, mikor sózol: az állag és az íz...

Ha egy alapanyagot kéne mondanunk, ami tényleg minden ételben ott van, egyértelműen a sóra mutatna a legtöbb ujj. És annak ellenére, hogy alapfűszerünk használatát nem lehet kifejezetten „elrontani”, nem árt, ha figyelünk arra, hogy mit, mikor és hogyan sózunk. Lássuk, mit mond a Napi Tipp!

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...