r
Nosalty Logó

Nutellás brownie

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Nutellás brownie
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 29% Zsír
Összesen 912 kcal
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 29% Zsír
Összesen 3647 kcal
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 29% Zsír
Összesen 446 kcal
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 19% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    12.2 g

Zsír

  • Összesen
    57.4 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    221 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    533.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    120 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    62 mg
  • Foszfor
    237 mg
  • Nátrium
    87 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    90.3 g
  • Cukor
    69 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    37.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    330 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    43 micro
  • Kolin:
    137 mg
  • Retinol - A vitamin:
    324 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    61 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    191 micro
Összesen 912 kcal
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 19% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    48.8 g

Zsír

  • Összesen
    229.6 g
  • Telített zsírsav
    131 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    52 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    34 g
  • Koleszterin
    886 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2133 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    85 mg
  • Kálcium
    479 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    247 mg
  • Foszfor
    950 mg
  • Nátrium
    347 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    361 g
  • Cukor
    277 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    149.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1319 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    171 micro
  • Kolin:
    547 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1298 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    244 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    765 micro
Összesen 3647 kcal
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 19% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    6 g

Zsír

  • Összesen
    28.1 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    108 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    261.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    59 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    116 mg
  • Nátrium
    42 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    44.2 g
  • Cukor
    34 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    18.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    161 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    67 mg
  • Retinol - A vitamin:
    159 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    30 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    94 micro
Összesen 446 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. A tepsit vajazzuk és lisztezzük ki.
  2. A vajat gőz fölött olvasszuk fel, adjuk hozzá a nutella krémet, és alaposan keverjük ki. Húzzuk le a tűzről, és keverjük bele az apróra tört csokoládét.
  3. A tojásokat keverjük habosra a kétféle cukorral, majd adjuk hozzá a csokoládémasszához, és apránként szórjuk bele a lisztet. Végül adjuk hozzá a durvára vágott diót, és óvatosan keverjük össze a tésztát.
  4. Süssük kb. 30 percig.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 213
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 14
  • Össznézettség: 12454
  • Feltöltés dátuma: 2014. március 09.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy igazán tömény, csokis édesség.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...